mandag, februar 03, 2014

Vektreduksjon og mine motivasjonsbilder

Snart er tiden inne til å legge all gravid og barselmat på hyllen og gå tilbake til sånn vi hadde det før Philippa inntok magen. Lett som en lek gikk jeg ned 18 kg- og det føltes så utrolig deilig.
Jeg har selvsagt lagt på meg mens jeg var gravid men slettes ikke ille. Jeg er 4,5 kg unna der jeg var da jeg ble gravid med Philippa og kroppsformen er endel unna den også. La meg si det slik: fotballfrue og jeg har ikke samme kroppsform etter fødsel! Det første målet mitt er å komme tilbake til utgangspunktet før Philippa.

sommeren 2012: Dette bilde vil jeg gråte av- det er før. Det skal aldri igjen bli nå!

Jeg husker ikke helt hvor mange cm rundt livet som forsvant- men jeg så et innlegg på bloggen der jeg var minus 25 cm- kanskje det ble mer?


Bilder tatt underveis- lurer på om dette var rundt minus 10 kg
ca minus 18?

ca 3 mnd påvei med Philippa

Snart er barselkosen over for min del. Jeg har det mye bedre med meg selv når jeg føler meg vel.
I morgen skal jeg legge ut link til det som gjorde at jeg plutselig en lørdag morgen bestemte meg for å gå ned i vekt. Jeg må bare se om jeg kan finne tilbake til det i internettjungelen.


Christine

7 comments:

Skrenten sa...

Hei!

Har du sjekket ut funkygine på Facebook og Instagram mm? Inspirerende!

Stå på! 😉

Jannicke sa...

Gleder meg til å komme i gang!
Men mange sier at det er vanskelig og du sier lett som en lek. Håper på det siste :-)

hvitstil.com/Christine sa...

Det har vært vanskelig når jeg har prøvd pulverkurer o.l.- men sånn som jeg gjorde det før jeg b gravid var det enkelt. Fylte middagstallerken med med grønnsaker- lagde middager på sunnere måte, spiste kun ett vaffekhjerte når vi lagde vafler hjemme, drakk vann/funsaft i bøtter og spann. Når man ikke får spise noe som ved pulverkurer er det tortur (for meg iallefall), men når man kan spise masse godt og begrense det som er søtt og godt- da gikk det lett. Og når vekten begynner å gå nedover- da har jeg den beste motivasjon som er :)

Anonym sa...

Du var utrolig flink, håper jeg får det til også!
ACklem

Anonym sa...

Ja kjempeflink har du vært...gleder meg til å følge deg videre...jeg har også tenkt at jeg må gjøre noe med vekta, men kommer liksom ikke igang...men kjenner at jeg blir inspirert av deg og kjenner at nå skal jeg prøve :-)

Anonym sa...

Ja kjempeflink har du vært...gleder meg til å følge deg videre...jeg har også tenkt at jeg må gjøre noe med vekta, men kommer liksom ikke igang...men kjenner at jeg blir inspirert av deg og kjenner at nå skal jeg prøve :-)

Anonym sa...

Veldig inspirerende å se hvor flink du var ved forrige vekt nedgang. Så godt det kommer frem på bildene, åhh skjønner godt du får mange følgere i denne prosesssen og vi håper jo alle at vi skal klare å følge deg og klare det samme. Og planen med mat høres veldig fornuftig ut. Kan det blir "fin i bikini " til sommeren…..Ønskedrøm… who knows…..

Torill