lørdag, januar 31, 2009

Den lille sengen

Jeg tror jeg har glemt å vise hvordan den lille sengen jeg kjøpte på loppemarked i høst ble.

Den har stått inne på vårt rom, og var tenkt som en ekstra seng til Celine, dersom hun var urolig og ikke ville sove på eget rom.
Hun brukte den litt tidlig i høst, ellers har hun sovet veldig godt på eget rom!
Det har bitt til at jeg bruker sengen til klesstativ, og da er hele sengen bare ett rotemoment i soverommet. Derfor har jeg solgt den nå.
Bilde tatt med mobiltelefon, da jeg hadde kjøpt sengen.
Her er jeg i gang med grunningen.

Nå skal jeg ut på jakt etter ett lite bord til Celine. Jeg har en liten plan, så håper jeg finner de rette ingrediensene. :)

I kveld skal vi på middag til min venninne. Hun og mannen har stelt i stand mat fra landet mannen kommer fra. Det gleder jeg meg veldig til!, men aller først skal vi levere lille sengen til en ny liten eier og kansje stikke en aldri så liten tur innom min favoritt klesbutikk Atmosfär, og se hva den hyggelige butikkeieren Fredrik har å by på.

God lørdag!
Christine

18 comments:

Bette sa...

Så koselig seng! Synd du ikke fikk brukt den da,men kjekt at noen andre får kose seg med den!
jeg har en ganske lik som mine barn(og meg!)har sovet i,og som nå Sophie bruker. Og den er jeg bare så glad i! Den har vært i familien i over femti år,så det gjør jo den ekstra spesiell:o)
Kos dere masse i kveld på middag! Det hørtes herlig ut!

-Bette-

Takk for at du tar deg til å lese bloggen min sa...

å de sengene der er så nydelig... :)

Memories sa...

Nydelig seng, utrolig hva litt maling kan gjøre:)
Det blir en heldig liten en som får sove i den nå.
Ha ei god helg:)

Smilla sa...

Nydelig seng!! For et kupp!

Marianne sa...

fantastisk søt seng!

Prinsesse Elin sa...

Så fin den ble. Jeg hadde nesten maken selv da jeg var liten. ( å det er lenge siden ha ha ha ha) Kles shopping er ikke å forakte. Jeg hadde en runde sist lørdag.:O) By by moeny....say no more.
Kos dere i kveld da. Klem fra Elin:O)

Huset i Hagen sa...

Sengen ble kjempefin! Har to lignende som min bestefar laget til oss da vi var små og som mine barn har lagt i. Har ikke hjerte til å kvitte meg med dem. :0)

Sivs hus sa...

Hei, Gratulerer med flott seg. Helt nydelig. God helg fra Siv

Min lille krok i verden sa...

Hei hei
Så utrolig nydelig sengen ble i hvit drakt. Virkelig lekker! Skjønner ikke at du har hjerte til å selge den nydelige saken, men det er en helt annen sak ;-)
Ha en deilig lørdagskveld, med gode venner og spennende og deilig mat. Enjoy!

Klem fra meg

Monicas sa...

Fant du nå fint i dag da? ;) Du den senga e sååå koselig..har en i kjelleren...ungene mine lå i den, samt mæ sjøl...får vente på evt barnebarn...go middag hos venner og god helg

Bitteliten sa...

Så flott sengen var! Nesten synd at du ikke fikk bruk for den ;) Men greit å la den gå til noen som trenger den mer når den alikevel ikke ble brukt.. Men fin var den!

Ha en fortsatt fin helg!!

Tre Kusiner sa...

Å kor herlig. Eg har fått ei slik seng av svigermor (som ho sov i som liten, 65 år sidan), gledar meg til å gå i gong med maling. Skal ha den på gjesterommet på loftet når eg omsider er ferdig med å male det. Kosa dåke på middag. G

Anonym sa...

Hei,
Senga ble jo virkelig kjempefin, er så imponert over hvor flott du får alt med noen malingsstrøk. Jeg har selv grua meg og ikke klart å mote meg opp til å få malt en lutet furukjøpmannsdisk på hytta, men nå SKAL det gjøres, ser jo det meste blir så forandret og lekkert i hvitt...koselig at noen får overta senga. Ønsker alle en fin lørdagskveld og helg!

Hilde B.

adales verden sa...

Fantastisk hvor pen den ble i hvitt!
Den gleder nok andre nå!
God helg!

Anonym sa...

Så fin säng. vill med ha till min dotter,är på jakt :) Hade bra//blomsterknoppar.blogpot.com

Hvitrose sa...

VELDIG fin den sengen!!Ikke så ofte en kommer over slike nå..
Ha en fin søndag!
Klem:)

Klaffen sa...

Den senga var nydelig - dumt du ikke fikk benyttet den selv - men en ny lykkelig eier vil nok glede seg stort! Nå beg. jeg å få sommerfugler i magen vedr. treffet. Bare positivt altså! klem

Kort og Søm sa...

Sengen er kjempe fin! :o)