fredag, januar 02, 2009

Litt på salg!

Jeg var en tur innom KID i dag og fant noen vinterlige puter til sjeslongene i tv-stuen. Damen i butikken slo av 70 % fordi hun mente det var en julevare. Jeg er ikke enig, jeg synes det er en vintervare. Døm selv!

Også kjørte jeg forbi MOLS i Sandvika, og der var det halv pris på alt. Jeg gikk en liten runde og endte opp med bestikket fra Lene Bjerre. 12 store og 12 små sjeer. Fra før har jeg det franske bestikket fra Laguiole(se link her), men jeg manglet skjeene. Jeg tror dette vil passe godt sammen.


I tillegg ble det Vegard Ullvang klær og votter til meg.  Celine fikk en utedress. Nå er vi klare for en "ut på tur" sesong.
For noen mnd siden fikk jeg en gammel stol, som jeg har tenkt å pusse opp. Den skal bli anderledes en hvit hvit hvit! Jeg begynner i kveld. Spennende synes jeg.

Christine
xoxo

14 comments:

Memories sa...

Spennende å se hvordan stolen blir! Gleder meg. Mye fint du hadde funnet på salg. :)

Klem

Klaffen sa...

WOW så spennende da. Den stolen vil jeg ha før og etter bilde va! Fnis! Har en sånn rokokko stol jeg som er brun i treverket og rød velur. Tenkte å melde meg på møveltapetserer kusr på Husfliden, Bærums verk - og få den Sort Metallisk og med ku skinn! Klem

Unknown sa...

Jeg har tittet inn til deg...koselig blogg du har.
Du er også velkommen til meg, å se bilder fra min nye bok Sjarmerende Gjenbruk som kommer ut i midten av januar.
Klem...Ellen

Unknown sa...

Jeg har tittet inn til deg...koselig blogg du har.
Du er også velkommen til meg, å se bilder fra min nye bok Sjarmerende Gjenbruk som kommer ut i midten av januar.
Klem...Ellen

ENGEL sa...

gleder meg til å se stolen!!!puta var vinter ja!flott!!!kos deg,klæm

Mette sa...

MOLS har mye fint, var der lørdag i romjula, men det var så mye folk at jeg orket ikke handle (og da er det ille...;))Angrer selvfølgelig på at jeg ikke kjøpte en lampe jeg så...og duk fra Lene Bjerre (på tilbud). For ikke å glemme de fine juletrekulene.
Godt nytt år! Mvh Mette

Dentinista sa...

Ville bare si hei, ettersom jeg er innom deg rett som det er, og du finnes på min lillee bloggroll... Det bestikket var fantastisk nydelig. Jeg må faktisk ha det...
Selv har jeg shoppet servietter fra Lisbeth Dahl idag og masse nydelig tekstil fra Green Gate. Når det gjelder Lene Bjerre, så er jeg fullstendig hektet på knaggene, er det forresten det rette ordet??? Kanskje jeg skal blogge dem...
Uansett ville jeg bare si at bloggen din er veldig trivelig!
Mvh

Cathrine sa...

så mye fint du har handlet deg. gjort noen bra kupp der:) gleder meg til å se stolen!!

Bitteliten sa...

å jeg ELSKER salg!! :)

Gamlå sa...

Den dama der har gjort kupp det skal være sikkert og vist. Nydelig alt sammen.

Godt nyttår til deg og dine.

klem fra Gamlå

Anonym sa...

Heisan. Tusen takk for hyggelig tilbakemelding på bloggen min:) Det er oldemorsruter jeg hekler ja, det går litt i rykk og napp med heklingen da, men det skal nok bli ferdig etterhvert...Mvh Linda

Randi sa...

Herlig med noe nytt. Fant ingneting på Kid i går jeg...men på Nille...der fant jeg sølvhjerter og stjerner til halv pris...hihihi får aldri nok av sånt.

Ha en strålende fin helg

Ragnhild / Wallas Verden sa...

For meg så blir det en pute med snøkrystall på. Og det har vi da mye av enda. Vi kan rydde bort jula, men vinteren rydder vi ikke bort. For meg er det nå den begynner. Flotte skiturer også pledd og puter.

Kan ikke huske om jeg har ønsket deg godt nytt år. Så jeg slenger med en nyttårsklem jeg.

Min lille krok i verden sa...

Hei Christine

Ja da sitter jeg her og er igrunn ganske sur. Kjørte 5-6 mil for å komme til Sandvika storsenter og for å hente Lene Bjerre bestikket som jeg hadde ringt og holdt av.
"Å ja da, det har vi, jeg holder av til deg", sa damen (heretter kalt brødet) i andre enden.
Jeg feis avgårde så fort jeg kunne og gledet meg såå fælt. Jeg har vært på jakt etter resten av dette bestikksettet så lenge...
Da jeg fikk posen av brødet bak disken , så hadde jammen klart å putte oppi 6 gafler og 8 kniver (ikke 12 av hver som jeg hadde berdt om). Ikke var det i elfenbenhvitt heller, men spettete lys brunt!! Fy søren så sur jeg ble. Ikke hadde brødet vett på å be om unnskyldning heller!! Grr!!!
Så det ble ikke noe bestikk på meg denne gangen heller!!! Stakkars meg!
Men jeg får heller glede meg over de gode kjøpene du har gjort de siste dagene. Grattis med nye skjeer og en utrolig kul lue!!
Fortsatt god helg!
Klem fra meg