søndag, juli 12, 2009

Fra Hadeland Glassverk

Jeg digger Hadeland Glassverk. Vi har vært der i dag. Spist deilige kanelsnurr og drukket nydelig eplesaft. Handlet litt i de små butikkene. Sett og klappet på dyrene. Lekt  på lekeplassene. Tittet enda litt til i butikkene.
 
Jeg kjøpte noen vimpler til Celine sitt rom. Passer godt med de tallene på vimplene for Celine har begynt å telle med oss. Hun sier en- to-tje- fem- ådde og ti
 
Det ble også noen små bokstaver. Lurer på å ha dem på Celines romdør. Tro om jeg kan lime de fast på døren med limpistolen???
 
Tomine og Celine leker veldig godt sammen. Her er de to på vandring mens vi spiser litt boller på Bakeriet på Hadeland.
 
Celine i sila! Så gøy!!


Her står hun og hoier på dyrene. "Du du hade oi oi  se der der" ropte hun, men pipa fikk en litt annen lyd når den ene bukken kom nærmere.

Etterpå dro vi å så på huset til "Tomines hjem" som er under bygging. Det blir så flott! Jeg blir så fristet til å starte ett eget byggeprosjekt.....

Så var det deilige reker hjemme hos "Tomine".Celine var veldig heldig i dag. Hun fikk med seg ett lass med nyyyydelige klær som var blitt for små til Tomine. Tusen tusen takk. Dere er så gode mennesker!

Ha en god søndag

Christine

13 comments:

Cecilie sa...

Ser ut som om dere har hatt en flott dag! Fine vimpler! Jeg holder på å sy meg vimpler selv.. Men det tar litt tid.. Og ikke alltid like lett å få tid til å sette seg ned med mine to små rundt som krever sitt..
Men det er gøy å ha prosjekt på gang!
Flott blogg du har - har sikkert sagt det før. ;)
God sommer videre!
Klem, cecilie
Den blå halvkule :)

et kjært hjem sa...

Hørtes ut som dere har hatt en veldig koselig dag :) Kjempefine ting du har kjøpt! Jeg også kjkøpte noen sånne bokstaver, men det var veldig utplukket på den butikken. Så det eneste ordet jeg fikk til var "din" :) En koselig blog du har!

Prinsessen-og-skurken sa...

Ungene våre har også navnene sine i trebokstaver på romdørene sine. De har vi festet med små limputer, glue dots. Sånne som brukes til scrapping og selges i alle bokhandlere! Bokstavene sitter godt fast :)

Ser ut som dere har hatt en kjempefin dag :)

Margrethes hus og hage sa...

Høres ut som en flott dag :)

Fine ting du har fått med deg hjem også.

Hilse Margrethe

Ocean showroom sa...

Oj, så flotte vimpler! Er inne i en veldig "vimpelperiode" nå, haha, prøver å finne de perfekte til både gutten og jenta vår:)

Ha en fin dag!
-Lene-

Anonym sa...

Ååååååå, det er så nydelig på Hadeland Glassverk. Må innom der når vi er på hytta (har hytte nesten rett ved). Elsker disse må koselige butikkene der.
Også har de verdens beste brente mandler til jul. Da må du dra ditt. Det er en herlig aroma som brer seg over hele tunet når de driver å lager disse.
Dere har jo bare en så nydelig liten frøken.
Man blir ordentlig glad av å følge med på bloggen din :-)

Godt Isolert sa...

Jeg har festet bokstavene på guttene si romdør med dobbeltsidig tape. Det fungerer helt fint, men det kommer vel an på hvor tunge bokstavene dine er. Jeg ville ikke bruke limpistol i tilfelle jeg vil fjerne bokstavene senere!

Monicas sa...

heisann du:) så koselig dag dere har hatt da....drar til oslo i morgen, å kunne tenkte meg hadeland..men pga at vi ikke blir så mange dagene, om jeg skulle få operasjon, må jeg holde meg her nord....men noen dager blir vi dag i sør...ha en flott dag...når dubeskriver Celine, med måten hun snakker på, smiler jeg, for det er som om jeg hører henne snakke....den eldste min var opptatt at biler som liten, å kunne mange bilmerker....han sier til min far en gang, "bættibass...dette e en fellali fetta tåsa"...(ferrari tessta rossa)...hør du kor tuillat det bei..men vi ha flira mye te den...klem

Min vri sa...

De bokstavene til Celine var rålekre! :)
Så stor ho har blitt.. synes ikke det er så lenge siden du la ut innlegg hvor hun gikk tur med den lille tralla.

Håper dere får en fin sommer! :)

Photo-Me-Life sa...

Hei kjære venn. I dag reiser jeg med hurtigbåten til Finnsnes, der møter jeg min kjære datter igjen så suser vi ut til Senja på gårdsferie. Venninna mi har mange dyr, katter, høner, hunder, hester, sau...Vi gleder oss!!!

Klem til deg fra meg, en sånn go`en...

Anonym sa...

For en flott dag dere hadde! Hvor har du kjøpt den nydelige toppen til Celine? Jeg har en venninne som venter en jente i disse dager og hun er allergisk mot rosa jenteting! Så jeg er på jakt etter søt gave, som ikke må være rosa. Det er ikke lett...

Klem fra Trofast leser

Gry sa...

Nydelig lita jente du har! Herlige bilder:-) Likte godt bokstavene til døra hennes!!

hvitstil.com/Christine sa...

hei trofast leser, tusen takk for hyggelig kommentar. Den blå blusen er kjøpt på Lindex. Klem Christine