onsdag, juli 01, 2009

Trender

Hvilken vei går trendene i interiøret??? Jeg spår beige beige beig beige beige.  Og kanskje andre duse farger.....Hva tror du?

Ellers vil jeg anbefale de som er på jakt etter nytt porselen å ta en titt på dette, designet av Paula Navone. Så stilig! (fåes kjøpt på Svensk Tenn i Stockholm)

Foto: husohem.se

eller dette fra Riviera Maison:

Celine og jeg har vært på stranden hele dagen. Etterpå har vi vært på Toys´R Us og kjøpt lekekjøkken til Celine. En vidunderlig herlig plastgreie i gult og oransje som skal få pryde stua en stund fremover. Vi har også kjøpt lekestue til Celine som hun skal få ha i hagen. Jeg skal sy gardiner i kveld(håper jeg), så bilder kommer snart.  Nå er det for varmt for alt her. Vi sitter i hver vår stol og titter i luften. 30 grader i skyggen klokken 19:45!!!!

Christine

6 comments:

Monicas sa...

dukkehus i hagen må jo være stas for ei lita jente...sikker på at gardinen blir søte i stua..har en veninne som har ei datter, å der hengte hun opp blomsterkasser under vinduene, så det var riktig så trivelig der inne...ha en flott kveld i varmen....ikke sååå varmt her hos oss i kveld, men passe nok...klem fra nord

Anonym sa...

Hei,

Jeg er en "hemmelig" beundrer som har fulgt bloggen din lenge. Med hemmelig mener jeg at jeg ikke har kommentert noe som helst, og ikke har jeg egen blogg heller. Men jeg er daglig innom de fleste av mine favorittblogger. Jeg er imponert over hva du har fått til med et vanlig hus. Skjønner godt at du har hatt besøk av ukeblad som ønsker å skrive om deg og ditt.
Lurte på en ting: For noen mnd siden skrev du at du pleide å spraye alt som du maler. Hørtes fristende enkelt ut... Kjøper du malingen på Biltema - eller har du et favoritttmerke å anbefale. Sånn spraymaling fås vel ikke i alle slags farger - jeg foretrekker hvit da. Ha en fin kveld i sør. Her i Trondheim er det også varme kvelder for tiden. Mer av det takk.

Hilsen Hilde i Trondheim

Hilde Heimdal sa...

Tror du det blir mye beige altså?? :)

Utrolig flott det servicet da...er vel dyrt det?? :/
Kjempestilig var det!

aase sa...

Jeg falt helt for det øverste servicet!! Bare det at skapene er smekkfulle, heldigvis får jeg vel si!!!

Nå er det bading som gjelder fra til helgen ihvertfall!!

Imorgen freser jeg en tur til Stoff og stil på formiddagen!!

Kos dere med nyttt kjøkken!!

Mitt lille hjem sa...

Det fortsetter vel med jordfarger, og til høsten blir det litt lilla detaljer, igjen..

irina sa...

Hmm det var rart.Jeg får da mail av alle andre.

iguzman@start.no

prøv en gang til da ??
lekkert servise ja. Jeg husker den tiden da pia mi hadde ett rosa og blått kjøkken....lekkert !! nei ikke særlig. jeg solgte dualitt produktene da jeg hadde butikk, men har ikke noe. Angrer jeg på at jeg ikke tok noe med hjem i dag. JA !!
Gleder meg til Oslo tur. Skal bli gøy. får ikke sove i natt så blir bare masse rot her ;)
Stor klem til deg og Celine