fredag, juli 03, 2009

Sommerstuga og postlåda

Em gang i fremtiden ønsker vi oss en "stuga", og den kan gjerne se ut som denne nydelige "sommerstugan".

I dag er det sååå varmt på Nesøya at jeg er litt "ute av funksjon". Godt er det at Husbonden fungerer bedre enn meg på de varmeste dagene. Vi pøser på med drikke til alle tre, det er jo det som gjelder på slike dager.

Jeg er på jakt etter den bitte lille postkassen i hvitt fra Bruka, men de har bare rosa og blå der jeg har vært. Noen som vet hvor jeg finner den hvite???
Foto: bruka.se (de hadde ikke bilde av den hvite)

Ha en fin dag.
Christine

17 comments:

Himmel & Hav Interiør sa...

Heia :)

Så kjedelig at dere har det FOR varmt. Det er jo godt med varme, men det kan jo bli i det meste laget av og til. Jeg var i Oslo forrige helg - det var vel varmt for meg.

Vi dro ned til Villa Malla på søndag. Har du vært der? Kjempefint. Anbefales. Men, på vei ned dit stoppet vi på Vollen. Der var det masse små koselige butikker. Der hadde den ene butikken postkassene og ja jeg mener de hadde den i flere farger og størrelser. Du kan jo sjekke.

Ha en strålende helg.

Klem fra Andøya :)

Lisa sa...

Hei
Jeg vet de har den på "Grandma's" i Gøteborg, en nydelig interiørbutikk. De har den i både stor og liten. De har ingen nettbutikk hvor man kan bestille, men de kan sende hvis man ringer.

Butikkinfo

Grandma's
Vallgatan 36
411 36 Göteborg
tel 031-701 77 59
http://www.grandmas.se/

the Folding chair sa...

Hvis du har en Ting butikk i nærheten så bestiller de til deg. Dersom det ikke er butikk nærme deg, kan du kontakte dem på http://www.tingbutikken.no/ - har hørt at de er behjelpelige med å sende.

Ha en flott kveld :)

Anonym sa...

Jeg bestilte nettopp vår fra Ting i Stortingsgaten(?), så du det er vel verdt å sjekke der. Ellers kan jeg anbefale deg å sjekke med annen etage på Røa.

Tove sa...

Hei!
Fin blogg :)
Verket Interiør har i hvert fall disse. Jeg ønsket meg, og vi fikk, den hvite i bryllupsgave. Kjempefornøyd! Men anbefaler den store typen, den lille er så smal i bunn.
Ha en fin dag!

hvitstil.com/Christine sa...

Har vært på Verket, og Annen etage hadde blå og rosa kun. Jeg må ha en liten, for den er til Celines lille stuga.....

Christina sa...

Ta deg en tur på Ting i Akersgaten! :) Der har de den postkassen for både store og små! :) Så den der sist lørdag...
Ellers er det Rafens på Grensen. :)

Klemklem

Anonym sa...

Hei å hå! Så fin hytte dere bygger til lille Celine:) Jeg mener å hå sett en slik postkasse,på Anns gaver,på Narvik storsenter... Så her må du bare sende "mor i nord" ut på ærend;)

Anonym sa...

Hei!

Jeg har sett de i Vollen og på Ting i Akersgaten.
Kan jeg spørre om en annen ting?? Hvor har dere kjøpt hagegruppen deres?? Og hvor fant du de nye hvite dørhåndtakene?? Jeg ønsker meg sorte...

Hilsen Renate:)

hvitstil.com/Christine sa...

Hei Renate. Takk for postkassetips. Det setter jeg pris på. Håndtakene har jeg kjøpt på bauhaus for den nette sum av 99 kroner. Jeg husker rett og slett ikke om de hadde svarte. Utegruppen er kjøpt for var det 3000 på Smart Club, ikke akkurat god kvalitet, men grei nok. Vet de har samme type på andre steder. Den butikken som ligger i Verket Interiør har til en stivere pris.....
Jysk tror jeg har en billig variant de også.

god helg

C

Anonym sa...

Hei Christine,
Vi kjøpte vår store på Dorothea på Mosseporten. De har også butikk på Vinterbro. De hadde den lille for noen uker siden i Moss iallefall.. De er bare superfine, og blir stilig på Celine sitt lille hus.
Kan jeg spørre hvor dere har kjøpt huset? Vår lille Mia (1 år imorgen) bør få seg ei lekestue til neste år. Også så den ikke så altfor stor ut.. :)
Ønsker dere en riktig god helg.

Mvh Kari/Sarpsborg

hvitstil.com/Christine sa...

Takk Kari.

Dukkehuset er fra toys r us. Billig i forhold til mange andre hus, meeeeeeen den jobben å male. ....

Gratulerer med dagen i morgen.

Klem

Tanja sa...

Hei! Jeg kjøpte nettopp en slik liten hvit postkasse som jeg har hengt på veggen på gutterommet til mellomstemann, den ble kjøpt hos Molde farvehandel. De har desverre ikke nettbutikk, men bare si fra om jeg skal kjøpe til deg og sende. :)
Et spørsmål til deg: den røde voksduken med hvite prikker, er den kjøpt hos Stoff & Stil? Jeg har katalogen fra de, men trodde voksdukprikkene var digre og har derfor ikke bestilt. Er på jakt etter voksduk med _små_ prikker :)

Ha en fin kveld!

Mvh,
Tanja

hvitstil.com/Christine sa...

Tusen takk Tanja, jeg skal sjekke først på to butikker jeg har fått tips om, hvis ikke kan det være jeg kan trenge hjelp.

Duken jeg hadde var fra stoff og stil. Det kan hende de har flere typer uten at jeg husker det, men den jeg kjøpte hadde perfekte green gate prikker synes jeg :)

Takk
C

Tanja sa...

Supert, da skal jeg sende bestilling dit! :)

Mariann sa...

Hei Christine. Ser du har fått mange gode tips om postkassen, men kan slenge med at vi kjøpte vår på Torp kjøpesenter i Sverige (den som er ved Uddevalla)..... Lykke til med mini-hytta :-)...

Anonym sa...

Morsom postkasse jeg har kjöpt denne i staal.. de hadde den i rödt og hvitt ogsaa men ikke hvit..

fant den paa Herlighet i AAlesund-
Gunn