søndag, juli 19, 2009

Oppussing i Oslo og audiens!

I dag var vi å hentet sushi på vår favo-sushi plass i Oslo. Rett over gaten til sushien lå det grufulle blitzhuset og sjekk hva som har skjedd:
 
Det er jo blitt knallfint! Selfølgelig var det allerede "pyntet" opp med noen tagginger. Jeg forstår forøvrig ikke greia med tagging. Hvorfor driver dem med det? 
Her er Blitzhuset slik det så ut da jeg var der for ikke så alt for lenge siden: (i tillegg var det en kar med høy hanekam som masjerte opp og ned gaten med enorme svarte flagg....)
Foto: wikipedia.org

I dag har vi vært i audiens hos Kongen, i alle fall nesten. Vi var på omvisning og lærte litt historie. Kulest av alt synes jeg det var å se på møblene, som er helt fantastiske. Artig var det også å se hvordan de dekket bordet til selskap. Kult, men veldig varmt. Finn for all del ikke på å dra dit når det er på det varmeste. Tips nummer to må være å kjøpe biletter på forhånd. Har du ikke billett, så står du der og ser alle andre går forbi køen!

Nå skal vi fortsette ryddingen. Vi er veldig flinke, og nok en gang- takk til Prinsesse Elin for ryddeinspirasjon.

Christine


4 comments:

Torill sa...

Så gøy å besøke Kongen! Det har eg og lyst å gjere ein gong. Blitzhuset vart kjempefint. Skjønnar heller ikkje poenget med tagging. Tagg i det minste noko fint, som grafittikunst!

hvitstil.com/Christine sa...

Eller tagg på ett lerret, så kan man velge om man skal ha det på veggen...............(slik som vanlige kunstnere gjør!)

aase sa...

Blitzhuset var ikke lett å kjenne igjen nei...godt de fikk gjort noe der, synd de begynner igjen med en gang!!

Vi var på slottet ifjor og jammen var det mye flotte møbler ja!! Viktoria var litt skuffet for at ikke kongen var hjemme.....

Camilla- casual living sa...

oi så fint blitzhuset har blitt- det må jeg si. total forandring.

og det var en god ide og "besøke" kongen ja. Vi er litt sånn "turister-i-norge" om dagen, så det kan vi skrive på listen. Fant ut at det var mye moro å se på her også, og ikke alltid reise utenlands om sommeren. så kan man gjøre dte når det er litt kjøligere eller noe:)


camilla/midtpunktenemine.blogspot.com