onsdag, juli 15, 2009

Sommer i Norge

Det er sommer i Norge. Været er ustabilt. Øsende regnvær klokken ni, sol kvart over! Enda mere regn kan vi vente oss her. Vi lurte på om vi skule hive oss på en sydentur, men det var ikke ledig dit vi villle reise.

 
Norske moreller er noe av det beste som er. I dag fikk jeg lov å forsyne meg av naboens tre. Mmmmmmm.
Siden det regnet gikk planene vår i vasken i dag. Derfor endte vi med å dra på IKEA.(Vi tok med Celines nye sykkel, så hun har syklet IKEA rundt i dag- slå den du Hushovd :D) Vi har hatt opprydding på kjøkkenet(inspirert av Prinsesse Elin). Meningen var at vi skulle bytte håndtak på kjøkkenet, men de vi kjøpte var kritthvite, og kjøkkenet vårt er offwhite. Med de hvite håndtakene ble kjøkkenet så mørkt syntes jeg, så vi lot de gamle stå. 

Nå baker jeg kneipbrød mens vi koser oss med naboens moreller.

God sommerkveld!
Christine

Posted by Picasa

6 comments:

Rotehuet sa...

Kos deg med morellene. Det er mer der de kommer fra :) De må fortæres ganske raskt, for modningen går hurtig.

Prinsesse Elin sa...

Hello sunshine
Ja det er bra å få ryddet opp en gang i blant. Jeg har også gått skikkelig til verks denne gangen. Akkurat nå smugles det ut søppelsekker med ting som vi absolutt ikke trenger og aldri kommer til å bruke. Dette skal sendes til Fretex eller på søppel plassen. Må bare finne på en lur måte å frakte det dit uten at de 9 sekkene blir oppdaget. ha ha ha ha
I morgen er det Tv stuen som står for tur. Den trenger en oppryddning den og. Tenkte jeg skulle gå grundig til verks på interiør blad fronten.
Moreller er noe av det beste jeg vet så jeg kan tenke meg du koser deg. Tror jeg får gå på slang til naboen....

Ha en gudd kveld.
Hils familien.
Klemma :)

Jorid + NOE Blog sa...

Herlig med moreller, ingenting er som det på sommeren!

Ha en fin kveld videre!
Klem J

Anonym sa...

heija snuppa!!

kom på ferie opp til oss i nord istede :) her e det kjempegodt vær!!
Ellers må eg bare si at lille Celinemor e bidd kjempestor sia eg såg ho.. å så brun! farga til papsen sin ho ;) VAKKER!!!

her bynne eg no å komme på stell.. eller.. gje meg 3 uker til, så e eg kanskje ferdig me alle ikea eskene :p HUFF!!

ellers, håpe eg bare at dokker har dt fint.. blir strax mer blogging herifra når eg bare blir ferdig me all drittjobben :P bynne å bli lei no ja!!

Kjempeklem til deg.. hils preben, å gji lillemor en nuss ;)

Livy sa...

Heisann!
Det så nydelig ut med de morellene! Ikke lett å bli klok på denne sommeren, jeg har iallefall gitt opp å sjekke værmeldingen - den stemmer aldri lenger!

Ønsker deg en fin torsdag!
Klem fra Livy

Unknown sa...

De morellene så veldig gode ut! Vi er hos mamma og pappa, og her er det massevis av kirsebær som vi spiser oss kvalme på. :) Ha en god dag!