tirsdag, februar 16, 2010

Godishyllen

Jeg elsker gamle norgesglass. Bloggen Den gode feen har tidligere vist frem hvordan man kan pynte enkelt med lys i norgesglass(love it). Jeg har dem i kjøkkenskapet med sukker og musli.
I vitrineskapet i stuen står det norgesglass med Celines absolutte favoritter. I tillegg til at jeg synes det er pent å se på glassene med farger i, er det praktisk. Celine får selvsagt ikke tak i de, og jeg unngår en million perler utover gulvet.

I dag har jeg hatt Celine hjemme fra barnehagen, bare for å kose oss. Vi har bakt, silt på rattsilebrett, laget perlesmykker og tegnet. Det er gøy å være hjemme, men i morgen blir det barnehage igjen. Jeg er i gang med å male spisestuen og flere sprosser. Stolene i spisestuen skal også trekkes om. Trekket er i dag rød/mønstret, og jeg tror det skal bli beige. Lurer på om det finnes møbelstoff å få kjøpt i Narvik???

Jeg tenkte å komme med en oppdatering til nye lesere og de som bare er innom innimellom. Jeg har fått en mail fra en leser som lurer på hvorfor vi bor i "Mor i Nord" sin gjestehytte. Det er slik at vi ved årsskifte flyttet fra Nesøya i Asker til Narvik(der jeg er vokst opp).  Det er desverre dårlig med hus for salg i Narvik, så mens vi venter på å finne drømmehjemmet, så bor vi i denne "furuhulen", som vi er i ferd med å pusse opp til en supersøt gjestehytte. Ellers kan jeg fortelle at jeg enn så lenge ikke jobber, husbonden har fått seg jobb i ett selskap som driver med utvikling av kommunens eiendommer og prosjekter. Celine er begynt i barnehage. Vi nytter livet med familien rundt oss og føler at vi har fulgt hjertet og drømmene våre ved å flytte nordover.
God ski kveld og heia Norge!
Christine

15 comments:

FruLisa sa...

Kjempefint med perler i Norgesglass. Det er jo to pene ting hver for seg, så da blir det jo superfint sammen:-)

I eldhuset på Lunheim, der vi renoverer, står ei meierikasse med Norgesglass - for en skatt! Har tatt med noen opp her vi bor nå, resten står bare og venter på oss:-)

Heia Norge ja!!

Hjemmekjær sa...

Så bra at dere trives alle:)
Hytta dere bor i ser så koselig ut, at dere har sikkert ikke veldig hast med å få kjøpt hus;)

Godt Isolert ♥ Victoria sa...

Hei! Jeg vet ikke om det finnes noen som selger møbelstoff i Narvik, men da jeg trakk om den gamle gyngestolen vår bestilte jeg møbelstoff fra http://tm-materialer.dk/ og ble kjempefornøyd! Bare et lite tips hvis du ikke finner i Narvik og vil ha noe litt annet enn det de har på Stoff&Stil!

Hjemmekjær sa...

Så bra at dere trives alle:)
Hytta dere bor i ser så koselig ut, at dere har sikkert ikke veldig hast med å få kjøpt hus;)

Lilliannes verden sa...

Så kjekt å få ein oppdatering. Eg er ein av dine nye lesarar! :)
Elskar fargane du lekar med på bilda her! Flott dekorasjon, med enkle midlar :)

Unknown sa...

Hei hei!
Det var en herlig hylle! Ble nesten litt leken av alle fargene!

Oppdateringen din var kjekk å få med seg. Jeg har fulgt bloggen din en stund, men ikke helt fått med meg historien "bak" deg og dine. Det var en fin liten historie :)

Lykke til videre med oppussingen! Det dere gjør ser veldig fint ut!

Hilsen Hverdagsspiren

Unknown sa...

Så dekorativt med perlene i Norgesglass - lurt:o))
Jeg bruker også de glassene til mye - blomster, fastelavensris, oppvaskbrikker, sy-saker, O'boy og selvfølgelig lys ♥

Så artige bilder i innleggene under, med deg og lillesnupp på aketur, det så gøy ut! Og for en herlig grillplass, med DEN utsikten ♥

Kos deg med maling i morgen:o)

Klem Line

Frøken Lykkelig sa...

Hurra for det nydelige nord!
Jeg er også tilflyttet til nord og angrer ikke et sekund. Her er det
bare vakkert og nydelig og et stille, rolig, bedagelig liv :-)

Håper dere finner drømmehjemmet snart :-)

Line fra huset på landet sa...

Aha :) Tusen takk for oppklaringen Christine :))
Da henger jeg med i svingene:D
Supert!
Lykke til med hus-og jobbsøken! Jeg følger bloggen din videre jeg så klart :)

Med ønske om en finfin onsdag.
Klem,Line

TONE LILENG sa...

Norgesglass er supert! Jeg har dem til vaskepulver ved vaskemaskinen. :) - Og min illustratørmann har hauger av dem. Han er dukkemaker og har én med plastgriser, én med plastsauer osv. Det ser flott ut på hylla i hans studio ;)

http://www.enfuglianden.blogspot.com/

Anonym sa...

Hei på deg.
Du er et så spennende og flott menneske. Jeg skulle ønske at du en dag starter opp en spennende butikk i narvik. I den butikken ønsker jeg å finne barneklær i glade farger, kjoler til mor og barn i samme farge og inspirasjon (du skjøner, likedanne). Celine er så heldig og har så masse fine leker med et bra budskap. Bare ta f.eks disse perlene... Jeg kommer inn på lekebutikken i Narvik og spør om de har slike, "NÆI, KA TENKE DU PÅ". kjære deg, tenk om vi kunne få en fargeglad og spennende butikk i byen. Kanskje du kan selge klær fra ex, 4children og alt det andre du evner å få tak i til din lille jente. Jeg vil ha en butikk med klær og leker inspirert av ditt hjerte.
Ta dette positivt, det er et komplimang fra meg

Anonym sa...

Hva har skjedd med bloggen din Christine .... ?!?!?! kjenner meg ikke igjen. Var det dette som var nyheten du snakket om etter sommeren?
venter spent på svar :)
og tusen tusen takk for
hyggelig kommentar fra deg i
går på bloggen min
klem til deg ♥

Veronica sa...

Hei Christine! Vedrørende møbelstoff: ved gamle "møbelholmen" (nabo til biltilsynet i Narvik), 2. etasje, tror jeg du finner kraftig møbelstoff. Her trekker de om møbler, så regner med du finner noe brukbart der.
Hører også at stoff butikken i Ballangen har veldig godt utvalg.
Håper du finner noe brukbart, og lykke til med nytt prosjekt(:

Anonym sa...

Hei hei!
Må bare si at du er virkelig kjempeflink med det meste egentlig :-) Dere har fått det så koselig i hytten og stedet ser bare fantastisk vakkert ut. Er det lov å spørre om hva du er utdannet? Tenker bare at interiør eller noe kreativt må være tingen for deg. Og ett spørsmål til - kommer mannen din fra Nord også?

Lene sa...

Jentungen på 9 år har masse Norgesglass på rommet sitt. Tennisballer og halvstrikket striketøy i sterke farger ble utrolig dekorativt!

Ellers går leker for større jenter også på glass: MyLittlePonys, PllyPocket, glassperler, smykker, blyanter.. Ser pent og pyntelig ut i glass på hylla.

Og inspirert av maleprosjektene dine kjøpte jeg noen billigrammer på IKEA (som står på bordet) og lakkerte dem i gull, på hylla sammen Norgesglassene ble det rålekkert!

Du inspirerer! Stå på!