lørdag, februar 27, 2010

Gyngehesten

Endelig er gyngehesten min i hus. Vi trodde lenge den var gått tapt i "Mor i Nord" sin massive vannlekasje for ett år siden- men plutselig dukket den opp. 
Gyngehesten er veldig kjær for meg siden pappaen min laget den til meg. Nå er den Celine sin, og hun ser ut til å like den like godt som jeg gjør :)

I dag fikk jeg gjort 1000 ting i byen. Akrylmaling, lakk, tusjer, knotter og en haug interiørblader er kjøpt inn. Senere i kveld skal husbonden opp i snikkarbua og smi(?) meg ett lerret og deretter skal det males.
OL går mot slutten, og jeg synes det er trist. Jeg elsker OL. Heia skijentene i kveld.

Christine

9 comments:

Emidoras verden sa...

..for en sjarmerende gyngehest med ei like søt og sjarmerende jente på..
Moro at man kan videreføre sine egne leker til neste generasjon..
Ha en fortsatt fin OL kveld.

Monicas sa...

lenge siden jeg har kommentert hos deg...litt trått hos meg sjøl, å syns det har vært vanskelig å glede meg over andres innlegg osv...:) man e vel litt enkelt skrudd sammen...bildet var nydelig og en slik hest minnes jeg sjøl....ha en fin kveld i nord med dine...

Anonym sa...

Nydelig gyngehest, jeg har vært så heldig å hente hjem en fra gammelfarmor i nord som min pappa laget da han var 12 år. Elsker den, den har noen vannvittige farger, men jeg tror det er den eneste gjenstanden jeg ikke klarer å male hvit uansett hvor fargetung den er. Må ta bilde av den og legge ut på bloggen min snarest, innlegget ditt minnet meg virkelig på det;)

Ha en nydelig kveld og ja, det er kjipt at OL går mot slutten, spesielt siden det ble jentenes OL, noe et fåtall hadde spådd på forhånd;)

Vivian sa...

fiine gyngehesten og herlig jente.

God lørdagskveld.
Klem Vivian

Minka sa...

Så kjekt med en slik gyngehest med masse minner..husker jeg hadde en slik jeg og, men den har min onkel arvet(dessverre)...Klems..

Anonym sa...

Hei!

Hvordan gikk visningen?

bentemor

mona sa...

Ah, jeg hadde akkurat lik gyngehest som min mamma snekret til broren min og meg :) Den står hjemme hos mormor og morfar enda, så min lille Daniel får prøve den hver gang han er på besøk.
Utrolig koselig med sånne ting man har brukt selv!!

Unknown sa...

A så gøy at den dukket opp igjen, håper Celine får like mye glede av den som du har hatt:-)
Anne

Anonym sa...

åhhhh..ho e så fiiiin! Klem fra marthemor!