fredag, februar 26, 2010

Gøy for mor og barn


Celine er syk og vi er hjemme i gjestehytta. "mor i nord" kom med denne esken med dvder for litt siden. Jeg trodde Emil var for litt større barn, men der tok jeg feil. Celine elsker filmene. Madicken synes jeg er supert å se på. Har dere sett madickens hjem? NYDELIG. Kjolene er herlige og lillesøsterens dukkehus i vitrineskapet på jenterommet er fantastisk. Hyggelig å se både for celine og meg.
Christine
Sendt fra min Sony Ericsson Satio

16 comments:

Anonym sa...

Vi har også disse filmene
enig med du,
helt nydelig ... ♥

Madikken filmene er min favoritt :)

klem
ann-christin

Unknown sa...

God bedring til lille Celine og god helg:-)

/Eplerosa/Marianne

L sa...

Heia!
Dattera mi begynte å se på Emil da hun var 1,5 år. Hun ble helt avhengig og gikk med caps som Emil i lang tid. Jeg var osgå overasket over at hun begynte å like det så tidlig. Nå er hun 3,5 og har vært gjennom både Ronja, Madicken og Pippi perioder. Vi ser alt med svensk tale, det er viktig. I sommer besøkte vi Katthult i Lønneberg der filmene ble spilt inn og Astrid Lindrgren verden, det var stor stas for både små og store!
Hilsen M

Konvallhaugen sa...

Hei!!
Vi kjøpte denne boksen for ca 1 år siden, og gjett om den er spilt mange ganger! Elsker disse filmene, særlig Madicken....som var mitt store idol da jeg var lita!
Ha ei fin helg, og god bedring!
Liv Johanne

Tonje sa...

Minste vår fekk den til bursdag då han var 3. Han likar ikkje å sjå på TV særlig godt, med desse filmane ELSKAR han. Trur Karlson på taket 3-4 gongar pr dag når han var sjuk. Han er no 7 og elskar filmane like høgt i dag. Ei SUPER investering! Kose dokke med filmane og god bedring. Eg skal no heim å pleie min midt-i-mellom som har fått feber. God helg!

Lilliannes verden sa...

Akkurat den boksen har eg kjøpt til mi Nora (og til meg sjølv) :) Nora er berre 6 mnd, så ho har ikkje stor gleden av det. Sjølv har eg lagt merke til det samme som du, heimen til Madicken! :D Så utruleg vakkert...
Det er mykje inspirasjon i alle Astrid Lindgren sine filmar :)

Linn sa...

Snuppa mi elsker Emil, maser stadig om han, å hun er bare 2.5år! Så en sånn samling ville vært perfekt for oss tror jeg! Vet du hvor jeg kan få tak i den?
Vil jo gjerne mimre litt etter disse filmene jeg også :-)

Ha en super helg!

Masy sa...

så koslig blogg du har. elsket tullipan-lykten!

god helg!
mvh

masy

Fru Ruud sa...

Kjempe koselige filmer! Niesa mi på tre fikk samme filmene. Bakkebygrenda ble så mye spilt at de til slutt måtte "låne" den bort til noen...
Ha ei god helg!
Klem Annette

Linn`s Lille Lykke sa...

Hei :)

Jeg vet huset til dem er bare så nydelig. Jeg kjøpte dvdèn i fjord bare for å se på innredningen. Trur jeg kan si at jeg har sett den over 20 ganger nå :)

Ha en fin helg

Anonym sa...

hei.å har din mor klart og få tak i denne samle dvden.jeg har letet i hele landet uten hell.kunne du tipset for meg hvor dere har fått tak i den.
veldig takknemmelig.

Lene-kristin sa...

Så fin, sånn ønsker jeg meg til sønnen min:) Hva heter samleboksen? Hvet du ca pris og hvor man får kjøpt den?

hvitstil.com/Christine sa...

Takk for alle søte kommentarer. Mor i Nord har kjøpt boksen på Posten, men de hadde bare ett eksemplar igjen. Dette var noe de hadde tatt inn for to år siden. Jeg leste på nett at den hadde vært i salg på el kjøp for 1200 kroner. For noen mnd siden så jeg den på SmartClub Slepeenden. Der kostet den rundt 1500 kroner tror jeg.

Lykke til på jakt og god helg
Christine

Ingunn sa...

Så koselig da. Jeg husker min datter så på Postmann pat når hun eller vi trengte litt pause.

Han hjalp store og små...

Ha en fin helg.

Elisabeth sa...

Madicken er bare så koselig da, var alltid stas når det var på tv! God helg : )

Meg sa...

Elsker denne filmsamlingen. Jentene i huset har sett på Marikken siden de fikk filmene i julegave for 2 år siden, og da var minstejenta 1 år !! Vi er på vår 2. runde med supplering på cd`ene pga slitasje.....hehe!
Så stor Celine har blitt.

Hilsen en som følger med :)