tirsdag, juli 12, 2011

Baderomsnytt


i dag har virkelig vært en hektisk dag. Vi er i byen pga strømbrudd på Slettjord Planen er å returnere i morgen, men vi ser ann vinden og fjorden.

Vi har brukt tiden på å planlegge det nye badet vårt. Vi får hjelp av søte Serina på HTH som tegner så blekket spruter. Sammen har vi valgt fasett slipte fronter på badet. Det kommer en 120 cm bred vask med to mega skuffer under. Kranen blir bevegelsestyrt for å være barnevennlig for de små.
På veggen under skråtak kommer det 3 stykk 30 cm dype og 60 cm brede skap til handuker.

På veggen over vasken har vi valgt speilskap som er kun 14 cm dyp for å ha oversikt over hva vi har i hyllene. Disse fant jeg på ikea og er nesten en meter høy.Jeg har dårlig erfaring med dype skap for da husker man ikke hva som sår innerst.....
Flisene på gulvet blir forhåpentlig octagonfliser. Der får jeg hjelp fra steinsenteret i Narvik som leter etter akkurat det jeg ønsker meg. Veggflisene fikk jeg tak i billig fra Bodø og right price tiles.

Dette må jo bli bra!

Christine
- Posted using BlogPress from my iPad

Location:Fagernesveien,,Norge

4 comments:

Krish sa...

Det skapet fra ikea har jeg og jeg ELSKER DET!!! Det er helt fantastisk, og siden det er så høyt, rommer det utrolig mye, og det er sååå deilig å slippe de dype hyllene, i dette skapet får man oversikt over alt, alltid :D og siden det er så smalt, føles det ikke rungende og svært når det henger på veggen heller. Anbefaler :)

Camilla sa...

Vi har også det skapet og er fornøyd med det, men strevde lenge for å finne egnet belysning over som hadde stikkontakt. Endte opp med å bygge ut en kasse over skapet og montere belysningen på den.

Ida sa...

Hei! Ser ut som du har flotte planer for ny-badet:-)Det er bare en liten ting jeg lurer på om du har tenkt på.. Bevegelsessensor på vasken er vel og bra på offentlige steder (faktisk superbra, så man slipper å røre noe!), men i heimen er det faktisk noe skit (belive me, har erfaring!)... Vannet rekker nemlig ALDRI å bli varmt! Mangen nok bruker jo ikke kranene i heimen i motsetting til offentlig sted... Det fører til en stadig vasking av hendene i kaldt vann...og dette er jo ikke det man tenker på eller ønsker når man bestiller et flott nytt blandebatteri! Bare et lite, godt råd fra meg, men du finner nok ut hva du syns er best;-) Klem fra Ida

Anonym sa...

sender right price tiles flisene nordover?? bor i harstad og har oxo tenkt på fliser derfra.

flott blogg!!

hilsen Linda.