onsdag, august 24, 2011

Hello Oslo, Hello Messe, Hello Fred

I morgen tidlig tar jeg med meg søte Camilla i butikken og stikker til Oslo/Lillestrøm på butikkshopping. Vi har lagt en plan over hva vi skal ha av jul og høstvarer. Vi gleder oss. Når vi først er i Oslo er det endel andre ting vi skal rekke over også. Jeg skal kjøpe agurker til sylting og best av alt: "nye"øyenbryn.
Min gode venn Fred Hamelten har skviset meg inn i sitt tettpakka program og jeg kunne ikke vært gladere!
Bye bye sjuskebryn, hello fred-bryn!!!!

Har forresten vært på UL i dag. Hadde gledet meg storveis, men det hele ble bare en trist og lei episode. En kvinnelig gyn/fødselslege(?) som sier tidlig i undersøkelsen :"Her er det noe galt" "Alt for mye fostervann" uten å utdype det når vi spurte førte til tårer og ubehag. Heldigvis møtte vi på en fin lege i sykehuskorridoren som tok oss til side og forklarte litt bedre hva alle disse utsagnene betydde. Ny kontroll om to uker og med et løfte fra legen i gangen om at jeg ikke trengte å bekymre meg, så føles det hele mye bedre nå og jeg reiser som planlagt til Oslo.

En liten tur ut i byen nå for å kjøpe regnfrakk og gummistøvler. Må jo være klar for været sørpå! 

Christine

10 comments:

Ellen sa...

ååå nån skulle bare hatt kurs i kommunikasjon, empati og folkeskikk! Men kos dæ i Oslo og hos Fred, han skal jo jobbe med utenlandske celebs nå! (ikke bare norske...hehe).

Anonym sa...

Så uprofft å skremme dæ sånn! Godt der va andre som kunne berolige dæ :) God tur på messa!

Therese sa...

Uff da, ikke kjekt med slike episoder :( Hvis det er en trøst så hadde jeg også mye fostervann, nesten i det øvre sjikte for hva som ansees som "tillatt" siden babyen bare var litt over 2 kg og jeg så ut som enhver normal høygravid dame. Men det gikk helt fint (dog det var helt klart ingen tvil når vannet gikk ;) ) Så lenge du blir fulgt opp så er det ingen fare.

God tur til Oslo :)

Seek for Antique sa...

Uff og huff, rart sånne folk arbeider..
Håper du får positiv beskjed...
Klem til deg..

Anonym sa...

Dumme damen, kan ikke bare ploppe ut med sånn. Jeg hadde mye fostervann med eldsten, og ble fulgt opp med UL hver 2-3 uke fra uke 26 for å sjekke ome det måtte tappes. Men det gikk greit uten tapping. Gutten var stor (4990) og fin når han kom. Lykke til.

Fjasevas Huset sa...

Fykj!!!!!! Du er ikke første til oppleve slike dårlige ansatte. De burde få seg skikkelig kursing i kundebehandling for de er faktisk i service yrket enten de liker det eller ikke.
Å så er man skikkelig sårbar i den perioden, så da bør de iallefall skjerpe seg!! Kjenner jeg blir irritert!!
Engasjement her..hehe.. Men man er jo så bekymret som det er, så da trenger man ikke akkurat at noen legger stein til byrden.

Masse lykke til og KOS deg i hovedstaden :)
Klem

Anonym sa...

Fysj, for en arrogant lege! Godt dere fikk snakket med en hyggelig lege også. God tur til Oslo.

Kari :-)

Lykkelita sa...

Det kommer til å gå så fint så, men slike erfaringer kunne du fått slippe!!!
Kose dokker i Oslo, finjenten, og glede mæ til å se nystæsja bryn:)
Klem, klem!

Esther Christina sa...

Å, så leit med episoden på sykehuset! Håper alt går bra med både deg og baby! Håper du får en flott tur i Oslo!:) God helg!

karine sa...

HVA!? Fy fader for en duste-mega-idoit-dame!!! Stakars deg som måtte skremmes sånn, enda godt du møtte på en med litt mer empati og menneskeforståelse i gangen etterpå.