mandag, mars 10, 2014

Mandagsvekta og maten vår

Det er mandag morgen og i dag hadde jeg det travelt med å komme meg opp og veie meg inn. Forrige uke var bomstille så jeg var ivrig på å finne ut hvordan denne uken var gått.
Vekta viste minus 1 kg. Vidunderlig deilig og jeg er fornøyd. I dag dristet jeg meg til en midjemåling også- og den viste -6 cm siden jeg startet dette for noen uker siden. Det funker og jeg er superstolt.

Plukket ut noen bilder jeg har knipset med mobilen

Kyllingsalat
Kyllingsalaten ble ekstra god når jeg delte den opp i biter og snudde kyllingen i stekepanna med masse hvitløk, en plante persille som er finhakket og salt. Ungene elsket det!

Bakte grønnsaker ble servert til fisk

Drikke, drikke drikke 

Biffsalat med løk og sopp

Fruktsalat med masse mager kesam og vaniljepulver

Lettsalta torsk med bacon, gulrot og spinat

helgegodt: sushi (ble endel flere biter enn det der på meg!)

Nå går vi inn i vår bursdagsuke. Både husbonden og Celine har bursdag og selskapene står i kø. Jeg begynner uken med å bake kanelsnurrer og en god gammeldags tropisk aroma i dag.

Christine

8 comments:

Lin sa...

Gosh så deilig med både kg og cm! Bra jobba! Her var det jo mange flotte retter. Inspirerende.
De to salatene skulle jeg veldig gjerne hatt oppskriften på. Kanskje de allerede ligger her på siden din? Tar en titt jeg!

hvitstil.com/Christine sa...

Hei. Jeg la inne ut noe oppskrift- siden det bare er grønnsaker med stekt kjøtt. På grønnsakene er det balsamico. Jeg kan godt lage til en oppskrift med hva jeg har i :)

Lin sa...

Du trenger ikke det bare for meg ;)
Om du avslører hva slags biffkjøtt du anbefaler så holder det fint!

hvitstil.com/Christine sa...

Ingen problem :) det skal jeg gjøre. Biffkjøttet her er jeg ikke helt sikker på- men det er likesågreit- for det var ikke topp og vi stekte det for mye. Neste gang tror jeg vi skal prøve oss på ytrefilet

Anonym sa...

Så flink du er! Vi skal også feire bursdag til uken, og tror faktisk det blir tropisk aroma her også. Vil du dele oppskrift? :)

Anonym sa...

Elsker at du kommer med oppdatering på hvordan det går og i alle fall at du deler måltidstips. Holder på med samme livstilsendring som deg, og da er dette veldig innspirerende. Tar meg i å gå inn på bloggen din flere ganger for dag når jeg er søtsugen, bare for å bli inspirert og det hjelper. :) Så tusen takk for at du deler. :) Del gjerne enda mer ekspempler på hva du spiser gjennom en hel dag. Jeg syns særlig, frokost, lunch og mellommåltider er vanskelig. Lar du deg selv tillate å skeie ut i det hele tatt gjennom uka, eller kjører du strikt regime helt til du når din målvekt? Jeg ønsker jeg kan la meg selv skeie ut med litt snop en dag i uka, men har problemer med bare litt så best å la være for min del enn så lenge. :)

Lisa sa...

Gratulerer med en hel kg mindre av deg selv og masse masse cm!!:-) du er superflink:-) Ble sulten når jeg kikket på matbildene, det så utrolig godt ut alt sammen.
Denne uken stod jeg bom stille, NESTE uke blir en god uke!
Ha en fin kveld:-)

Anonym sa...

Gratulerer, du er flink :) Ser du har vaniljepulver i kesamen, er det vaniljesukker du mener, eller er det noe som heter vaniljepulver.:)