tirsdag, mars 25, 2014

Vekta og Barneluedesign av barn

I går og i dag tror jeg det har vært årets fineste dager i Narvik- og da jeg stod ferdig påkledd , ferdig ammet, skiftet og pakket- klar for årets deiligte trilletur- ja da ringte de fra barnehagen. Isabella var blitt syk stakkar lita- så da var det bare å få av seg turklær og lage sykestue til henne i stua.

I går veide jeg meg og jeg er fornøyd med å kunne si at det var minus en kilo (900 gram). Jeg veier meg bestandig  på samme tidspunkt på døgnet for å få likest mulig veiinger. Mandag morgen er innveiing hos meg. Et annet tips er te- drikk massevis av god te. Det demper søtsuget. Og dagens tredje tips. Sukrin (rød pose på helsekosten). Jeg spiser havregrøt til frokost- fordi det metter godt og lenge, og da synes jeg det er deilig med litt knasende "sukker" og kanel på grøten.
Det er veldig gøy at folk jeg ikke har sett på en stund kommenterer at jeg er blitt smal i ansiktet. Sånt driver meg til å bli enda flinkere.

Så var det disse luene. Hvis jeg blar nøyaktig 4 år bak i bloggen så er det innlegg hvor jeg hekler ol-luer. Det gjør jeg i år også(måtte ha et oppfriskningskurs av kusinen) . Celine oppdaget heklingen min og lørdag kveld brukte hun på å tegne en lue i de fargene hun ønsket den. Så har jeg heklet den til henne og hun var relativt stolt da hun dro i barnehagen i dag. Og ansiktsutykket hennes da hun fikk den i dag tidlig var ubetalelig.

Stolt jente med egentegnet lue.

Lue til Mor i Nord

Selv om vi har sykdom i huset akkurat nå kan jeg vise bilder fra en fantastisk helg. Celine og jeg var på ski- husbonden og småjentene var rundt grillteltet i barnebakken.
Opp gondolen og bilde før vi skal ned. Celine vil helst at fotograferingen skal gå lynkjapt. Hun vil kjøre ski.

 Liten pause med resten av Bussoliene i teltet.
Mine jenter!


Christine

5 comments:

Anonym sa...

Et annet bra tips er å ha pittelitt solbærsirup over havregrøten, sååå godt kan jeg love deg! Litt sukker er det jo, men også litt c-vitamin :-)

Flotte bilder, du burde jo nesten vært betalt av Narvik kommune for all den gode reklamen ;-) Søte luer også.

Ønsker deg en flott uke!

Mvh A.

Livets drøm/Eva Elisabeth sa...

Fantastisk fin lue... Forstår godt at frøkna var fornøyd ja.
Kjipt med sykdom. God bedring
Klem

Charlotte sa...

Friske og herlige farger i flott kombinasjon! Talent på den jenta der ;-) Kan jeg spørre hva slags garn du bruker?
Charlotte :-)

Anonym sa...

Heia Christine :)
Te er jo perfekt mot søtsug- men hva søter du teen med ?
Jeg får skikkelig rakettmage om jeg drikker for mange kopper "white-earlgrey" - som jeg må ha tre suketter i et stort krus for at det skal bli bedre enn sjokolade liksom- ( viljestyken min er på minussiden)
Har prøvd stevia-suketter også, men jeg syns ikke de var så bra som Natreen sine egentlig ..
Marita

Anonym sa...

Marita; bytt til grønn te med "forest fruit" og den med "lemon". til og med han på 12 trenger ikke sukker i teen! :-)