søndag, mars 09, 2014

X-smooth

Jeg må dele videre om noe helt genialt jeg har prøvd. En hårbehandling med navn X-smooth
Nå er det sånn at jeg ofte tar striper og bleike håret mitt. Sånn må det være- men derfor har jeg slitt og tørt hår. Mye småhår har jeg også. Frisøren min fortalte meg om denne behandlingen og hun trodde den skulle bli perfekt for mitt hår. Jeg er selvfølgelig villig til å teste ut alt som kan gjøre håret mitt bedre. Så jeg tok behandlingen mandag for en uke siden. Og for en forskjell det ble på håret mitt. Håret er nå glatt og fint- ingen brus og frizz. Jeg kjøpte med meg en shampo og en olje som jeg bruker for å holde behandlingen vedlike.

I all beskjedenhet vil jeg nevne at da jeg kom på jenteklubb denne uken -syntes jentene at håret mitt var så fint som de aldri hadde sett det før- og det var før jeg fortalte at jeg hadde tatt Xsmooth behandlingen.

I Narvik er det kun mine venner på Karisma som har behandlingen. Anbefales på det varmeste.

Christine

4 comments:

Lisa sa...

Takk for tips, tror jeg må høre med frisøren min neste gang om hun har hørt om det. Har akkurat samme utfordring som deg med striping og frizz og finner liksom aldri helt ut av det. Hva heter shampo og olje du fikk med deg hjem?
Lykke til med veiedag i morgen, kjenner jeg gruer meg
litt;-)

Anonym sa...

Du ble kjempefiiiin på håret!!!! :) Flott dame!

Ha en fin uke!

- Tanja K :)

Anonym sa...

Du ble kjempefiiiin på håret!!!! :) Flott dame!

Ha en fin uke!

- Tanja K :)

Anonym sa...

Takk for tips!

Sjekker med min frisør, har time i slutten av uken :-)

Du var så ugjenkjennelig på bildet, blitt mørkere i håret? Veldig fine begge to <3

Også så flink med maten, det er jeg også, men jeg klarer jo ikke å kutte sjokoladen så da blir det lisom ikke så mye vinn vinn ... :(

Ha en fin feiring av mannen idag!

ACklem