søndag, februar 22, 2009

Fastelavenssøndag

Siden vi er syke i Casa Bussoli, så har vi ikke vært ut å hentet bjørkeris. De hvite fjærene ligger i skuffen, og får ligge der til neste år. 
Jeg har tatt frem fjorårets bilder, og får nøye meg med dem i år.......


Ha en herlig kveld.

Christine

7 comments:

Anonym sa...

Hei sann:)
Det er ikke lett å finne badekar, det er så mye å velge i. Det med hvite løve bein er veldig fint, ligner veldig på det jeg skal ha på badet:)

God bedring til dere.
Klem Anita

Anonym sa...

huffeda, sykdom e kjipern..

Her hadde mathilde med seg fargerik ris med massevis av fjær hjem fra barnehagen på fredag, så den pryder kjøkkenbordet, selv om fargene passa bedre inn i ett karnevalsammenheng :P hehe..

Åhh, sa da har eg vært på den tiligere stamplassen din idag?:) ja, vi kjører aldri forbi bjerkvk uten å spise der.. den burgeren e himmelsk!

å narvik :) da kjenne du jo han "Kliff-Arne"? :)

aase sa...

Lekkert med hvite fjær på fastelavensriset da!!! Om bildene var fra ifjor gjør ingenting du!!! Her kan vi ikke ha riset inne pga allergi hos aasemannen!!

Løveføtter er rålekkert og skulle jeg ordnet badet nå, hadde det nok kommet inn et slikt og ikke et giga boblekar som ingen bruker, med bobler ihvertfall!!

Trude sa...

Hei, synd dere er syke!!

Skulle inn å ta en titt hos deg, og her skjer det jo stadig noe nytt og interessant.
Husker jo at du planlegger et bad.
Her har mannen akkurat blitt ferdig med ett, startet nå på et nytt og mor planlegger allerede neste:)
Liker jo så godt denne klassiske stilen jeg. Satte inn en Oxfordservant på det siste badet, og det ble virkelig prikken over ièn.
Ser mange velger kar med løveføtter, lekkert synes jeg også. Men nå har jeg falt for disse andre karene med "sokkel" som jeg kaller det. Ganske likt det "hvit-båt karet" fra Little-England. Hos Lemèrand.dk har de et hvitt som heter Sleeper, nydelig. Har sett det i et bad tidligere. Likte godt nettbutikken til Little-E, mye lekkert der inne.
Takk for nok et flott tips på bloggen din C!!


ps har du sett på bloggen til CHÂTEAU DE KONSTANSE...hun lager et nydelig bad
Bli frisk :)

Klaffen sa...

Hvite fastelavensris har jeg faktsik aldri sett - men må innrømme at det VAR fint også!! Så kjipt med sykdom da... er det influensaen som har inntatt heimen? Virkelig god bedring vennen, til alle. For en mnd siden kastet en bekjent ut et badekar med løveføtter, litt slitt med det kan fikses. ikke hadde jeg noe sted å gjøre av det, men roptehøyt " jeg tar det" vedkommende satt det ut i påvente av at jeg skulle hente det. når jeg kom opp kvelden etterpå, hadde det vært noen andre - inne i hagen deres å tatt det!! Snakk om å bli snytt da!! Klem

Christine Louise sa...

Så flott fastelavensris selvom det er fra i fjor :) Mitt er nok fullt av fargeglade papirstrimler :)

Jeg elsker badekar med løveføtter :)

Klem fra meg..

Anne sa...

Så lekkert med hvite fjær på riset... Det skal jeg vurdere til neste år. blir friske:)