lørdag, februar 14, 2009

Fra mobil- i reisevogna


nå er vi på vei hjem, og både Celine og jeg er veldig fornøyd med reisevogna til 19 euro! Mye bedre enn baby bjørn! Sees. C

7 comments:

Klaffen sa...

Hey, den var flott da!! Du er jammen flink og snill Christine!! håper du har kost deg også, ikke bare jobbet???! Nyt turen hjem i allefall. klem

Anonym sa...

God tur hjem og ha en flott Valentine!

Anonym sa...

Hei Christine & Celine!
Vognen var morsom, uvant fargevalg til deg å være, ja, du vet Baby Bjørn når man straks er et år og så stor, er veldig upraktisk, blir alt for tungt! God reise hjem begge to :)
Og happy Valentine :)Stor klem

♥bagatellar♥ sa...

Herlig ferie dere har hatt, må være deilig å kunne snike seg litt fri fra vinter og kulde. God tur hjem til deg og lilleprinsessa og en riktig fin valentinsdag:-)

Sivs hus sa...

Hei, Flott vogn. God tur hjem og Happy Valentine fra Siv

Anonym sa...

Hei Celine.
Kjempefin blogg du har!! Tenkte jeg ville tipse deg om en genial reisetrille, quinny zapp. Den blir så liten når du legger den sammen at du kan ha den som håndbagasje på fly. Så følger det med en liten bag som du kan ha vognen oppi når du ikke bruker den. Denne har vi brukt masse når vi er ute å reiser, gutten min er 15 mnd og syns det er stor stas å sitte i den. Så passer den til maxi cosi bilstol 0-13kg.

http://www.quinny.com/quinny/productdetail.aspx?id=23

Mvh Lindy :)

Anonym sa...

Dersom du ønsker bæretøy til ettåring, se på tettinntil.no Er det eneste vi bruker på fly og flyplasser både innlands og utlands.