søndag, februar 08, 2009

Fra mobil: Amadores beach club


"Mor i nord" er kommet, og vi har vært på stranden og spist lunsj og feiret oss selv litt på morsdagen. Nå slapper vi av hjemme med pizza. For de som skal til Gran Canaria noen gang vil jeg anbefale Pizza Magico (Marcello  & Giovanni) Spaghetteria i Patalavaca. Beste pizza på øya!

Jeg har fått en morsdagsgave til i dag (Celine har mange hjelpere). I presang nummer to var den nye Tilda boken.  Så da synes jeg at jeg var skikkelig heldig med min første morsdag.

Da er det filmkveld på oss.
Christine


7 comments:

Anonym sa...

Hei,
Jeg skal selvfølgelig prøve å komme på Bloggtreff om det blir en gang i løpet av våre, savnet du meg? hi hi.. blir smigret jeg nå, Christine!

Så flott at mor i Nord har kommet nedover også! Hun var forøvrig veldig flott i sitt Burberry antrekk, stilig!!!

Kos dere videre på morsdagen, den restauranten så lekker ut, helt i min gate, I like it!

Varm klem fra vinterNorge

Sjarmerende GJENBRUK sa...

Hei Christine, Celine og din søte mor.
Det var så hyggelig å treffe deg på fredag Christine - nå skal jeg følge med på bloggen din. Takk for tipset om oreo kaken - den fandt jeg på bloggen din. Den bakte jeg på morsdagen til mine to kjære og den gikk ned på høykant (jeg hadde nemlig en kartong med disse kjeksene fra Smart club liggende). Så nå vet jeg hva jeg kan bruke dem til...:)
Du er heldig som kan kjenne sand imellom tærne og sol på huden i kalde februar. Hvordan går det med heklingen? du må holde oss informert...Kos deg masse og nyt varmen. Fortsatt god morsdag til to av dere! klem Hanna

Cornelias Hus/Chez Nous sa...

Så deilig med litt varme! Her har vi snødd inne, og jeg lurer på om det er mulig for denne snøen noensinne å smelte...Får håpe det.
Kos deg med fimkveld.

Klem fra Ida

Monicas sa...

lysestakan du fikk...nydelige..go morsdag

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Ser veldig deilig ut der du er.

Tildaboka har jeg også. den er kjempefin. selv om jeg ikke kommer til å sy så mye (pga for liten tid) så er det veldig inspirerede interiørbilder der.

Kos deg videre
klem

♥LiNda♥ sa...

Hei!
så koselig blogg du har!
Vi reiser til gran canaria/amadores i påska!
gleder meg veldig!
Håper dere har en fin tur:)

Villa Creme sa...

Mor i Nord ser jo ut som en skikkelig filmstjerne der hun står, i Burberry antrekk og greier! Kos dere i varmen, misunner dere ille;)