torsdag, februar 19, 2009

Juksegardin i winter wonderland

Inspirertav Emmeline og hennes juksegardin, har jeg sydd en gardin. For å få det litt i stil med resten av etasjen tok jeg en gardinlengde fra stuen og laget jukseliften av den.
Det er ikke lett å se på bildene, men jeg har brodert en stor B midt på stoffet. Jeg synes gardinen henger litt sjevt, så jeg skal kjøpe borrelås til sidene, men for nå får dette duge.
(Jeg kjenner at jeg blir litt flau over at juleneket fortsatt henger ute i februar, men det erså mye snø ute, at jeg orker ikke å vasse meg bort til gjerdet for å ta det ned....)
Stor brodert B
Måtte ta med et bilde av de herlige epletrærne i hagen som nesten er forsvunnet i all snøen, med enorme istapper i forgrunnen.

Nå er Celine våknet her, så da må jeg finne på noe for henne.

Christine

17 comments:

Jannicke sa...

Flott lift, med nydelig monogram ;o).

Trude sa...

Hei, nydelig B fra Balmoral!? Ser lekkert ut dette. Kjapt innom for å ønske deg en god dag.

Perlehvit sa...

Kjempefint gardin!!
Du er så flink!:D

Photo-Me-Life sa...

Kjempefint. Det var virkelig enkelt og pent. Neida, la bare juleneket være om det er noe igjen, sikkert noen småfugler som trenger litt mat:)

Trude sa...

Ja den er flott den fonten. Glemte å skrive; gratulerer med ny maskin!! Blir spennende med nye utfordringer, gleder meg til å se. Jeg er nyskjerrig på et program til maskinen min.Her sys det sengesett, blir så søtt:)

Photo-Me-Life sa...

:) Nei, måtte bare kommentere slik at du slipper sitte og vente på noe tv-greier:) Jeg legger ut ett innlegg i morgen mellom klokken 11-12. Kanskje svaret er noe helt annet enn alle sammen har tippet......

;)

Anonym sa...

Fuglenek skal da vel henge ute hele vinteren - det er ikke "julepynt" synes jeg, det er jo mat til småfuglene (så sant det fremdeles er i god stand).

Emmeline sa...

Å du lager det SÅÅÅ fint:) Kjempegøy å se hvor flott det ble med monogram. Syns det var så gøy å høre om brudekjolen som du skal sy også. Du er virkelig kreativ og tøff og modig som gir deg i kast med et sånt stort prosjekt, men jeg har jo skjønt at du er en tøffing...Kjolen kommer helt sikkert til å bli en DRØM!!

Iallefall var gardinen en DRØM! Nydelige vinterbilder også, selv om jeg har lyst på vår nå for å si det sånn. Kos deg med Celine. God klem fra meg

irina sa...

Fuglene må da få mat i februar å...ikke bare i desember..hi hi...henger ute her enda !!

jeg kaller det vinternek :)
Fin juksegardin.

irina

Lykkelita sa...

Så vakkert det ble i kjøkkenvinduet! Istappene vitner om at familien Bussoli bør isolere på loftet, dere mister jo masse varme oppover... Ellers håper jeg alt er strålende med alle tre. Gleder meg til å høre hva dere finner ut om brudekjole etterhvert. Spennende. Jeg har stor tro på at kjolen vil bli NYDELIG! Du er så flink:)
Klem fra Elisabeth

Anonym sa...

Lekker "lift" gardin. Har du kjøpt DigitizerPro til broderisymaskinene din? mvh "glad i å sy"

Marianne's Blogg. sa...

kjempeflott blogg... du har et fantastisk hjem.

Monicas sa...

supert gardin, men flott monogram..som alltid hos deg....gjør vel ingen ting om neket er ute...dersom ikke småfuglene har spist opp innmaten? ha en fin dag i sør

Villa Creme sa...

Gardinen ser så flott og nystrøket ut! Ble det nytt jern på deg?
Jeg må jo legge til: når du har en Janome 11000 (heldiggrisen) så er det obligatorisk å ha dampgenerator altså;)
Ellers blir det som smoking&tresko! *Hihi*

Line! sa...

Hei! Så flott blogg du har. Kikket innom for første gang i dag. =) God dag videre.

Fru Luna sa...

Flott gardin og monogrammet var prikken over i èn!

hvitstil.com/Christine sa...

Hei " Glad i å sy"

Ja jeg har kjøpt digitizer Pro, og er så langt veeeeeeldig fornøyd. Masse muligheter, jeg gleder meg til å lære med alt!

Har du sammeJanome 11000 maskin og program??

MVH Christine