torsdag, februar 12, 2009

Ikea og Bidé

Mens "Mor i Nord" koser seg på spa ligger jeg på gulvet ute og skrur IKEA. Celine holder oversikten fra ballbingen sin.
Jeg har kjøpt noen interiørblader i klassen bad og kjøkken, for å finne inspirasjon til badet vårt hjemme.


Det som overrasker meg (veldig) er at jeg ikke kan finne ett eneste bad som ikke har bidé. Er det den nye trenden??? Nå vil Celine at jeg skal skru videre.

Christine

9 comments:

Blå-hvit samlemani sa...

Jeg trodde bide var litt ut jeg... hvem bruker slikt nå for tiden? Vi dysjer jo så ofte.. Ikke vet jeg. Mulig det er et søreuropeisk fenomen siden magasinene ikke var norske?

Har ellers hørt at pissoir er litt trendy, spesielt med mange gutter i huset... Kjenner en som selger VVS ting, og hun mener det er genialt i privathus... Jeg er litt skeptisk til det, men ser jo absolutt hva hun mener..( det er 3 gutter i mitt hus)

Ha en fortsatt fin ferie

Sivs hus sa...

Hei, Gleder meg til å se mer fra huset ditt der nede:-) Klem Siv

Anonym sa...

Alle bad i soer-europa har bidé ;) Det er helt vanlig.

aase sa...

Jeg har og lagt merke til at det er litt på vei inn igjen!! sist det var toppers her var vel sent 70tidlig 80 tall!!Vet ikke helt om jeg savner det men....

Lena sa...

Bidét er stilig, det! Vi har jo seff en i leiligheten i Spania - og tidvis skulle jeg ønske vi hadde det her hjemme også! Selv om det var litt vel slitsomt når snuppa var liten... LOL

charm design sa...

Hei og takk for sist.En kjempe hyggelig kveld.Håper dere kom dere frem til flyplassen i god tid....
Følger med på været her hjemme og det har jo vært litt kaldt.Men vi snakket med hotellet i går og de sa at det hadde kommet en varm vind fra Afrika og at de nå ventet høyere tempraturer.Vi krysser fingrene og ser frem til noen flotte dager på Tenerif.Her koser vi oss med 17 minus grader og det er grise kaldt....fortsatt god ferie.

Villa Creme sa...

Håper datteren min blir like flink som deg. Jeg drar på spa mens hun fikser i huset, hørtes ut som en drøm...:)Hihi! Jeg har lagt merke til at alle har bidè i Spania, men tror nok det er like sansynlig at det blir moderne her igjen som at vi skal innføre Siesta midt på dagen;)

Anonym sa...

grunnen til så mye bideer i bladene er jo at du har kjøpt spanske interior blader og et "skikkelig" bad her nede i MÅ liksom ha en bidee i allefall - ALLE hus du kjøper har det.
Jeg som godt norsk ser ikke fordelen med det i det hele tatt, men ble med på at et av badene våre skulle ha det - men det støver bare ned...og det er ikke pga at vi dusjer så mye, noe vi jo gjør hver dag, men pga at ingene av de bideene her nede er praktiske. Det eneste menneske jeg kjenner i Norge som har bidee er farfaren min og hans har en slags fontene i midten - som du kan få dusjet bak eller foran, alt etter hva du ønsker - men HER ( i spania) som du bare får kjøpt med vanlig spring - ja da kan man like godt ta en kattevask med god gammeldags klut eller dusje...
MEN det er nå MIN mening om bidè da

Anonym sa...

Må si jeg blir litt sjokkert av noen av disse uttalelsene ang. bidé, men hver sin smak. At vi dusjer ofte gjør vel ikke en bidé overflødig. Unødvendig å dusje to ganger for dagen fordi du har blitt svett på føttene el har lyst til å vaske deg etter å ha vært på toalettet..Norge pleier ikke akkurat å sette standarden for hva som er in, hørt ordtaket om at moten kommer til Norge for å dø...