lørdag, november 21, 2009

Fairyland

Jeg sitter nå med en ny quilte-bok jeg akkurat har kjøpt og tegner mønster. Jeg skal ikke kaste meg over noe stort lappeteppeprosjekt(jeg er for utålmodig), men det jeg skal gjøre er å lage noen kjoler til Celine med søte figurer fra boken Fairyland.
Flyttingen nærmer seg og vi kommer på flere og flere ting vi gleder oss til. Jeg gleder meg til å slå meg løs i pappa sin snikkerbod. Han hadde alt mulig slags verktøy og utstyr, så nå ser jeg for meg at jeg skal kunne lage en tallerkenhylle eller to(hvor vanskelig kan det være??) Det skal bli så gøy!

Nyresteinsfjerningen gikk veldig bra, men jeg tror de glemte å fortelle meg at det kom til å bli hundre ganger vondere etter fjerningen. Jeg varierer fra grei form til spyr som en gris. Håper det snart er over.

Ha en fin dansekveld
Christine

Posted by Picasa

24 comments:

Anonym sa...

Stakkar deg. Høres virkelig ikke bra ut. Håper det kommer seg raskt. Masse god bedring.

Klem fra Gro i Bergen

Christina sa...

Hei på deg vennen!

Håper det går bedre med deg og at du snart er på topp igjen.
God bedring så lenge...

Gleder meg til dere kommer nordover.

Klem til dere.

Anonym sa...

flott blogg ! Håper du legger ut bilder fra huset i narvik:)
Er spendt på hvor du flytter; oskarsborg,framnes eller kanskje skistua ? Du får det sikkert travelt med å innrede, men jeg skal titte innom bloggen for å se om du kommer med flere flotte tips og bilder!

Hilsen ei Narvikdame som ønsker deg velkommen hjem:)

Anonym sa...

god bedring til deg..artig at dere flytter til Narvik..skal bli koselig å følge bloggen din,når du e i byen...klem fra nordlandspia i Narvik

Unknown sa...

Å, stakkars stakkars deg som har hatt nyrestein! Mannen min hadde et nyresteinsinngrep for tre uker siden, og jeg vet ikke hva jeg skal si annet enn... stakkars... De værste smertene som er mulig for en mann har jeg hørt, og det tviler jeg heller ikke på etter å ha sett hvor dårlig han var.

Håper du blir fort bedre igjen, og at du slipper flere nyresteiner. Min mann har tre steiner til som ligger i nyra, så det er jo litt kjipt å tenke på. Men det er ikke sikkert at de flytter på seg med det første.

God bedring! :)

HusmorDronninga sa...

Heisann!
Hørtes ikke særlig bra ut det der.. håper du snart blir bedre!

Det er ikke bare jeg som ønsker meg en vellutstyrt snikkerbod altså!? Jeg som er oppvokst sammen med pappaen min i snikkerboden, har litt vanskelig med å falle til ro med en liten leilighet liksom... Det er ikke alt som lat seg gjennomføre på toppen av fryseboksen liksom.. ;)

Ha en strålende kveld!
Her males det ;)

Hilsen fra
HusmorDronninga

Anonym sa...

Flott blogg og mange flotte tips og bilder! Velkommen hjem til Narvik :)

Hilsen ei narvikdame :)

Anonym sa...

Hei og hå :)
Er innom bloggen din hver dag, men er vel ikke den flinkeste til å legge igjen kommentarer. Men jeg skal bli flinkere til å kommentere..... :)
Liker bloggen din kjempegodt, og gleder meg til å følge med på flyttingen og den nye starten i Narvik. Narvik er jo en flott by....skjønner godt at du vil hjem igjen :)
Bodde en del år sørpå jeg også da jeg studerte, men da jeg ble gravid flytta jeg nordover til Finnsnes igjen.....var liksom ikke noe tvil om hvor jeg ville bo :)

Ønsker deg god bedring etter operasjonene......håper at smertene forsvinner snart :)

Ha en flott lørdag.....

Ida sa...

Heisann!
Vel overstått operasjon.. høres ikke noe godt ut med disse smertene. Nå vet jeg ikke hvor omfattende operasjonen din har vært - men vær litt obs på smertene, for de skal ikke vedvare for lenge.. og du skal iallefall merke rask bedring. Men jeg skal ikke mase om det, regner med du har fått nok av informasjon om komplikasjoner og ting man skal tenke på etter fjerning av nyrestein ;-D (sorry.. er sykepleier i permisjon.. hihi.. vanskelig å styre unna jobbsnakk når man har vært borte lenge.. fniiis!)

Masse god bedring videre!
Og fairyland.. jeg elsker slike motiv - skulle ønske jeg kunne sy barneklær.. ! SKAL lære meg det en gang!

KLem fra Ida

Randi sa...

God bedring, håper det gir seg snart.

Lykke til med flytting og kjolen til Celine:-) Det er spennende å følg deg!!

God helg

Randi sa...

He, he....trodde det var noe galt med meg eller pc`n ettersom kommentaren ikke kom ut, men så oppdaget jeg at den kommer ut ETTER at du godkjenner den.
Ja, ja...nå lærte jeg noe nytt!

Hilde sa...

Høres ikke kjekt ut, men det blir nok mye bedre snart! God bedring!!
Klem

Smineset sa...

Uff! Høres ikke noe godt ut. Fint at du har noe koselig å se frem til ;-)

God Bedring! ;-)

Inga sa...

Hei!

God bedring og velkommen til nord etter hvert.

Kan du avsløre noen flere detaljer om boken? Skulle gjerne hatt ISBN-nummer og bilde av forsida, please...?

Elise sa...

God bedring! :) Blir spennende å følge med på flytteprosessen! :D

Unknown sa...

God bedring ønskes fra Eplerosa. Håper det blir bedre dag for dag;-)

Greta-G sa...

God bedring, da!
Og lykke til med flyttinga!

/Greta-G

Monicas sa...

heisann.....her har unge frk sjøl kræsj med data ena å det e like før æ klikka i vinkel over ikke å kunne blogge, å heller ikke kunne følge deg og mine andre bloggvenner slik jeg kunne ønsket...Men håper det ordner seg.
Så synd at du ikke er helt i form. Håper at det retter seg opp fort...men det skal vel ta sin tid....ønsker deg og dine ei fortsatt flott helg...

Anonym sa...

godt å høre
at du har kommet
deg hjem og har
det passe greit,
det blir nok
bare bedre og bedre
ettersom dagene
går, god bedring
til deg...!
klem

thelmabb74 sa...

Arg, høres ikke godt ut. Men det blir sikkert bra igjen. Du er i hvertfall med nye prosjekter på gang og det lover godt. Lykke til videre! Hilsen, Telma (Molde)

MumsiMumsan sa...

Føler med deg! God bedring :)
Gleder meg til å se det nye huset, spennende tid dere har foran dere nå ja. Masse masse lykke til.
Mumseklem fra meg :)

Kjolesnekkern sa...

God morgen og god bedring, håper det snart er over! Snekkerboden blir nok et fint sted for dine kreative evner og ideer, tallerkenhylle går nok unna i en fei,-) God søndag uten smerte ønskes deg fra Balke.

Marita sa...

Uff, God bedring til deg! Jeg har hørt at det er veldig smertefult av flere jeg kjenner som også har fjernet slik som du... Håper formen kommer raskt tilbake og at smertene gir seg!

Jeg har forresten et spm ang den glass-"vedkurven" din :) Jeg har blitt forelsket i den, og tenkte ønske meg en slik til jul - kunne du fortalt meg hvor man kan få tak i slike?

Fortsatt god søndag :)
Klem fra Marita

Anonym sa...

Uff da, ønsker deg riktig god bedring.

Hilsen Wenke