onsdag, november 04, 2009

Klargjøring

Vi har begynt å lage liste for ting som må kjøpes før vi flytter til Narvik. Siden det ikke er IKEA i umiddelbar nærhet (Ikea Haparanda bruker man 5 timer til, mens her tar det meg 2 minutter)må vi kjøpe noe av det vi kommer til å trenge nå. I den forbindelse lurer jeg på hva det egentlig er vi kommer til å savne når vi flytter til Narvik. Jeg kommer på: Venninnene mine selvsagt, Ikea, Child Planet/Hoppe Loppe Land, Centra matbutikk, Smart Club, Toys r Us..........Hva mere?

foto: Ikea
Plutselig går det opp for oss at vi kanske skal flytte så snart som om 4 uker! Derfor har jeg brukt de siste to dagene på å bli ferdig med de aller fleste julegavene. Julekort er bestilt. (håper de kommer i år...)
Julekortene har jeg bestilt gjennom Mac-systemet- altså direkte fra mac bildebehandling. Her er fjorårets kort.


I år har vi kun bestilt en variant. I fjor ble det to.

Kjempefornøyd med disse. God kvalitet!Celine står igjen på julegavelista. Vi har vært på Toys r us, og hun forelsket seg helt i en liten dukkevogn som nesten var like fin som den vogna jeg har til henne. Hun er også veldig opptatt av at dukken skal sitte i tripp trappen sammen med henne. Vi tenkte derfor dukkestol. (finnes det)Vanskelig å finne på noe gøy synes jeg. Forslag? Noe som deres 2-åring liker godt??

Christine

30 comments:

Anne sa...

Så spennende med flytting - lykke til!
Hvor er det du har bestilt julekort fra? Jeg synes det er så vanskelig å finne noen som er fine, så derfor tenkte jeg å spørre deg om tips. Ser for meg at du har smaken i orden OGSÅ når det gjelder dette ;)

Kathleen sa...

Jeg elsker IKEA og skulle savnet bli for stort, kan du jo bare plinge på så kan jeg handle med noe til deg og sende avgårde :D

Gleder meg til å se det nye huset!
Masse lykke til!

Klem

Marianne's Blogg. sa...

ja det finnes dukkestoler som ser like ut med barnestoler/spisestoler. min Celina har 2 slike i dukkestuen sin. og jeg tror dem kostet under 100 lappen på lekebutikken.om du ikke finner en så bare si ifra...

hvitstil.com/Christine sa...

Jeg oppdaterte innlegget og la ut bilder av julekortene fra i fjor.

Line sa...

Så heldig dere er som får flytte hjem til jul:) Da er dere vel garantert en hvit jul i år. Er vel mye stress for dere nå, med hussalg, flytting og juleforberedelser. Får tenke på at dere vil kunne få en rolig julefeiring (...hvis flyttingen er unnagjort).

Et tips til 2 åringer som er glade i å hjelpe til med helgevasken: Barne-støvsuger fra Miele. Selges på bl.a. Elkjøp til kr. 200,-. Syns de fleste 2 åringer er ekstremt opptatte av enten vaskekosten eller støvsugeren, så da er det bare å oppmuntre til storvask;)

Ønsker dere masse lykke til!

Anonym sa...

Så spennende at dere har
kommet så langt i prosessen
på så kort tid ...!

Du har jo kommet på noe av
det jeg savnet allerede,
da vi flyttet til Kr.sand,
nemlig nære venner/familie & IKEA
jeg savnet også hele pakken Oslo,
storbylivet og alt som rører seg
av det kulturelle, ikke det at vi flyr på byen/utesteder/konserter/foredrag men det å vite at alt er her i Oslo, byen er så levende! ja, det savnet jeg veldig etterhvert, men ikke i starten for da var alt så spennende å utforske på det nye stedet! Jeg savnet også å kunne dra på forskjellige type kjøpesenter, mine favoritter er Sandvika & Ski, i Kr. sand hadde det ET kjøpesenter, det er riktignok stort, men regnet det en shoppinglørdag var jo ALLE der for å ikke snakke om i ferietiden...!
Når vi var i Oslo, var bilen stapp
full og da mener jeg stapp full med IKEA produkter som ble med oss til sørlige breddegrader igjen, fnis, så jo helt komisk ut...!
Nå har jo du en stor fordel
du kommer jo "hjem" iom at du er fra Narvik og vet mer hva du går til ...!
Vi kjøpte en fin dukkevogn til Sofie på Steen & Strøm i sommer, den er faktisk litt lav så den ville passet perfekt til en på størrelse med Celine, merket er MaxiCosi "kopi" av barneutgaven
med bag/bilstol/vogn 3 hjul og hyper moderne, kanskje det kunne være noe ...!
Ellers så er jo plastelina, perler,
puslespill, tegne/malesaker, vev m.m. det er så mye fint til småfrøkner :)
Lykke til i jakten på julegave og flytting før jul ...!
klem

hvitstil.com/Christine sa...

Oh yes- han brukte vidvinkel. Masten var som ett kamerastativ, bare at det var en fot. Han skrudde kameraet fast på toppen. Så hadde han fjernkontroll til kameraet. I tillegg var han stålgod til å kontrollere kamera. Han kunne jo ikke se hvor han fotograferte, men han hadde kontroll!
C

Frau Putz sa...

Hej Christine
Jeg tænker, at det må være lidt "nervewrecking" at flytte så langt væk fra det man kender.
Vi har også talt om at flytte langt væk for nylig - og jeg får næsten ondt i maven ved tanken.
På den ene side kunne det være spændende, men på den anden side, så er jeg ved at græde ved tanken om at skulle forlade vores venner, mit elskede hus, min have - og ikke mindst at Emilie skal tages ud af skolen og starte et nyt sted og finde nye venner... Ikke let, når man er 7 år???
Endnu er der ingen beslutninger, så vi kan gå og spekulere/diskutere frem og tilbage en stund endnu.
Lykke til med al sammenpakningen og flytningen.

Klem fra FP.

P.S. Fantastisk med alt det lys fotografen "fik ind" i jeres hus... Smukke billeder.

Monja sa...

Skjønner at du kommer til å savne IKEA, og alle de andre butikkene du nevner...og lekelandet...og sist, men ikke minst Centra;)broern til samboeren min var butikksjef på Centra på Høvik..men sluttet vel for en liten stnud siden...kanskje du har truffet på han;)er vel en Centra på Majorstuen også...hvis ikke jeg tar helt feil...iallefall flotte matforetninger, med det lille ekstera;)når man trenger det...ønsker deg lykke til med flyttingen...det blir nok bra...og komme hjem, til nord:)ha en fin dag..klemmer Monja

Simple Lovely sa...

Så spennende med flytting! Skal bli kjekt å følge med:) Forstår at dere kommer til å savne mye, men fra bildene fra Narvik, ser det ut idyllsk ut:) den perfekte plass for Celine å vokse opp. Og kjempe kjekt for dere tre å ha mormoren i nærheten!

(Nydelige bilder fra hjemmet deres forresten, åhhh, jeg er så forelsket i Hvitstil!)hihi

Det går mye i dukker hjemme hos og:) Jeg bestiller fra www.antoniashus.dk, de selger Corolle, franske dukker (som lukter vanilje!) og masse kjekke tilbøhør, inkl høystol til dukken, den har Emma brukt mye, stelle veske, + + Ellers kjøkkenting?? Dukkehus??

Lykke til med alt!
Klem fra Julie Helen

Monja sa...

Det gjør han vet du..:)så da har du nok møtt han da:)verden er jaguu ikke stor.:)

aase sa...

4 uker Christine.......uæhhhhh!! Håper der blir litt til jeg da!!

Du ,IKEA varer skal du få sendt oppover så ofte du vil!!!

Stor onsdagsklem fra meg!!!

Monja sa...

hehe.ja der ser du...kan nok stemme det, at de har vært på cruise for noen år siden, da skal jeg spørre dem om det i morgen, da kommer de hit på kaffe, før de skal på Jacobs på Holtet og gafle i seg mat;)etter stengetid;)det var litt gøy synes jeg...denne blogg verden er ikke stor den heller...ha en fortsatt toppers dag, her venter middgaslaging, og litt,eller skal vi si mye klesvask...klem fra Monja

fru Dyregod sa...

Spennende og slitsomt på en gang med flytting. Tenk godt over hva du vil trenge av lamper! Det synes jeg er den største utfordringen etter at vi flyttet. Bildene i innleggene under er fantastisk flotte!

Anonym sa...

Kanskje du kommer til å savne Stoff og stil ? og ikke minst Nesøya på en herlig sommer dag:)Jeg har ikke nett hjemme ( er på jobb nå ), så jeg sendte deg en melding på tlf om at jeg har fri i morgen og at jeg gjerne tar en matbit med deg? Klem Eli Anna

Villa von Krogh sa...

Hei du!

Så dere flytter så snart! Herremin. Så spennende med nytt hus og "gammelt/nytt" sted.

Blir spennende å følge med fremover. :)
Den stolen du viser har Emma. Og den fungerer likeså godt som en tripptrapp.
Snuppa mi leker masse med vogna og dokka. Det er en slager om dagen hos oss...

Ha en fin dag videre C. Du må jo ha fullt opp nå! :)
Klem A

Kusine Maria sa...

Du må ikke glemme fersk sushi.. huff det e nesten det verste. Nei det e virkelig mye man savne når man forlate storbyen, men det e rart med det når man e virkelig innstilt på å bo nordpå, behovan forsvinn av sæ sjøl. Også oppstår behov som barnevakt, søndagsmiddaga hos familien, hyttetura, togtura, familiebursdaga, masse friluftsmuligheta med både hav og fjell rett utfor døra. Åsså blir man så utrolig glad når det først skjer noe her oppe. Da oppsøke man virkelig arrangement, forestillinge eller konserta!!
Velkommen til paradis, her er det godt å bo ;)

Julia sa...

Heisann! Dere har jo en utolig spennende tid forran dere! Det blir gøy for oss lesere og følge med!

Jeg bare lurte angående disse julekortene via Mac, jeg lurte på å bestille selv derfra i år.. Det jeg lurer på, hvordan type ark kommer kortene i, hvis du skjønner? typisk fotopapir som man får alle andre steder, eller mer "papp" som ordentlige julekort?

... 4 på toppen sa...

Veldig spennende med flytting. Tips til 2 åring (hvis hun ikke allerede har da): lekekjøkken. Vår miniputt kan holde på i timesvis!

Lykke til med alt.

Klem fra Christin

My little footprints sa...

Tripp trapp stoler til dukker finnes ja! Min lille niese har en skjønn hvit en, ser helt lik ut som en hun har selv, bare i mindre modell. Vet ikke hvor den ble kjøpt da..
Ja bor du bare 2 minutter unna Ikea, kan jeg forstå du kommer til å savne det! Selv bor jeg langt unna og er der nesten aldri :))

Blå-hvit samlemani sa...

Jeg er avhengig av de store pakkene med hvite lys fra IKEA. Syns ikke de andre som er i salg er like gode som kronlysene..De hadde jeg savnet..

De hadde nok jeg hamsret...selv om ikke akkurat det er livsviktig!

Christina sa...

Hei vennen!

Den IKEA stolen har Noah,den er veldig kjekk.Sitter godt opp til spisebordet.

4 uuuuuker bare????
WOW,så gøy!Gleder meg masse.

Mitt gavetips kan jo være musikkstolen til Fisher-Price.
(lær å lære!)Den spiller masse musikk,lærer bokstaver tall,klokken og lampen som lyser å sier hvilken farge som er på.

Du finner vel noe.
Klem til deg.

Norske forhold sa...

Mye fint å se, men jeg håper noen tar seg tid til å se på dette også:
http://norskeforhold.bloggnorge.com/2009/11/02/ikke-tilliten-verdig/

Unknown sa...

På BR-leker har de hvit høystol i tre til dukker. Tror merket heter New Born Baby. Vår datter fikk den i en bursdagsgave, og den brukes hver dag.

Fru Jensen's sa...

Hei!
Jeg har akkurat kjøpt en hvit "tripp-trapp-stol" til dukka til 3åringen vår! Kjøpte den på Dorothea på Vinterbro, kjempefin=)
Lykke til med flyttingen!!

Anonym sa...

Hei! Leketips til jente på 2 år, som er veldig populært her i huset, er lekehus fra fisher price. Man kan ringe på dørklokken, telefonen ringer osv :) - Kassaapparat fra fisher price, leke butikk. Og "kafe" med kopper/kanne/asjetter.

God shopping!

S

Karen sa...

Så en så søt en dukkestol på ringo... en rosa hello kitty.
Tror den kostet 149,-
Den bør du se på:o)

Anonym sa...

http://kidsandcare.no/index.cfm?tmpl=butikk&a=product_inline&b_id=602546&b_kid=222806

Anonym sa...

Hei Christine!

Vi har bestilt noen julegaver til en 2,5-åring fra denne engelske websiden; http://www.jesters.com/acatalog/Play_Kitchens.html

De har flott tilbehør til lekekjøkken litt nede på siden laget i tre. Muffins Tray er blant annet ganske så skjønt. Bare et lite julgavetips! :)

Mvh Sissel

Sessan ☆ Prinsessan sa...

Tack för att du påminde mig om Julkort ;) Tänkte själv testa att beställa via iPhoto på macen i år. Du ser ju att att ha varit nöjd tidigare!??

Den vita barn stolen har vi också & den är så snygg ♥ & lagom stor!!

Massa att tänka på inför en stor flytt, men jag gissar att du har stålkoll på allt ;D

Ha en fin fin helg Vidare
Sessan