søndag, november 15, 2009

Linker til lesernes favorittblogger!

For noen dager siden ba jeg hvitstil.com leserne om å komme med de beste bloggene de leste. Både foto, hobby mat, mamma og interiørblogger. Ja alt! Noen av forslagene er blogger jeg følger fast, noen har jeg vært innom mens noen er helt nye. Jeg legger ut kobling til alle forslagene  jeg fikk inn både i kommentarfeltet og på mail.

Min kone quilter, Siljes Blogg, Maminka, Fra vi to til vi tre, Kayotic kitchen, Hjem og lykke, For ever love, Mi- Rachel, Nenna, Drea, Den gode feen, Anna, Pepperkverna, Tomines Hjem,  Modern Country,
Mias Landliv,  Lille Hus, Jordbærpiken, Fire Årstider/ Mitt liv på landet, Drømmefangeren Foto, Elin Sire Photography, ShabbyCarm-No1, Villa von Krogh, Trines Mektige Matblogg, Hvitur Lakkris, Steen Glendrange Blogg, Matpakkemamma, Fru Fly & frøken,   Sweet Paul, Line Rosvoll, Made by Petchy, Camillas Villa,  Sommerfryd, Drømmefabrikken, Pickles,  Nie Nie Dialogues, Chateau de Konstanse, Simplicity, Elle meller jeg forteller, Lantlif, Hespe, Som mine dager er, Charmerende Gjenbruk, Tines Kreative Hjørne, Glamourbibliotekaren, Arachne, Emmelines, Anettes Hus,  Foreldremanualen,  Fru Storlien,  Lisbet sin lille verden,  Lyst på livet, Mamma Damen, Myk Start, Thomas Leikvoll-Mann og far, Spill Levende, Himmelriket mitt, Huset i Svingen, Hannas sjarmerende jul,  Bestefars Verksted,  Skogland,  Put it in a box, Kris Knits, Shabby Charm, Snydesign,  Fine ting og sjokolade, Ifra Lahell,  Fine,  Made in Norway Now, Minas Paradis,  Camilla Pihl, Silje sin , Lykke Bo,  Julias vita drömmar,
I Emmas vita hem,  Living White,  Meybime  Jordgubbar med mjölk og Purple Area

Nå er det bare å finne din favoritt!
Christine

19 comments:

Maria ( Idekroken ) sa...

Spennende :) Skal titte innom :)

Klemmer fra meg

MissMette sa...

Skal titte innom jeg også :o)
Ha en fin dag. Klem fra Mette

Anonym sa...

HJELP!
Please...kan du gruppere dem?
Uten å fornærme noen så bruker jeg ikke min bloggetid på Mammablogger,har 6 barn selv så det blir nok barneprat og barnetanker for meg.
Ønsker deg en flott mandag.
Hilsen
Mia

Juli sa...

Sjekk: husetpaaplanen,
15.nov har hun et tips om selvlaget julerøkelse. Hun blogger om huset sitt og to hytter+ det å alltid lage mat fra bunnen.

Kathleen sa...

Så gøy! :)

Takk for at min blogg er med !

hvitstil.com/Christine sa...

Juli:
Takk for tips

Mia:
6 barn! Helt utrolig bra at du klarer. Tanken min var å gruppere bloggene, men så tenkte jeg at det ikke er opp til meg å sette dem i bås. Det jeg oppfatter som en mammablogg kan forfatteren oppfatte som en fotoblogg. Jeg vil ikke tråkke på tær ;)
Beklager det.
Christine

Ragnhild sa...

Hei hei..
Jeg har fulgt din blogg en god stund nå,og er imponert over den:)Flott og koselig blogg har du. En annen blogg jeg syns er veldig fin som jeg ikke ser på lista di er www.heltenkelthosmig.blogspot.com. Det er en svensk interiørblogg. BTW god tur til Nord:)
Ha en fin dag:)

Anonym sa...

Hei igjen

Takk for svar,argumentet ditt er mer enn greit nok.

Mia

hjem hos linda sa...

Da er det vel bare å starte øverst og jobbe seg nedover!!
Her er det sikkert MYE spennende å se på..
Takker for tipset...Ønsker deg en kreativ uke og velkommen innom til å bli med på giveaway der du kan vinne dyrberg &kern smykke og en annen liten konkuranse du kan vinne 3 stk norgesglass...Velkommen..
Klæm Linda

Merethe sa...

www.christinasinterior.blogspot.com;)

Merethe sa...

Mang fine blogger forresten:)

Mammadamen sa...

Hei, takk for informasjon om nye spennende blogger:-) Og ikke minst: jeg synes det er stor stas at min ble inkludert:-D

Med ønske om en strålende dag!

Anonym sa...

Hei! Jeg leser bloggen din fast, og har gjort det en god stund nå. En annen blogg jeg følger med på er: http://www.homemadebyjill.blogspot.com

små og store drømmer sa...

Gratulerer til alle sammen :)

Thomas Leikvolll sa...

Trivelig! Blir både ydmyk og stolt over å være med i så godt selskap. Kepp up the good work!

Home By Virginia sa...

Flott med en slik liste... :) Ser at mange av mine favoritter er med... :D De nye skal jeg titte innom og besøke nå... :)

Ha en flott uke...!!!

Klemmer fra Malin Virginia

fru Storlien sa...

mange fine blogger, og takk for at jeg ble nevnt! Stor stas!

CamillasVilla sa...

Så hyggelig at jeg fikk være med på listen din! Håper det er noen som vil besøke meg nå da... :)

Camilla

Camilla sa...

Så utrolig smart! Her er det et knippe knallfine blogger;) Tusen takk!! Ta en titt på bloggen min og hiv deg med på give away! Mannen din trenger 1.premien når han skal opp til Narvik;);)