mandag, november 16, 2009

Gulv

Vi har blanke hvitmalte gulv her på Nesøya. De er malt med skipsgulvmaling. I utgangspunktet tenker jeg at jeg kommer til å savne det, men nå har jeg funnet noe bedre! Jeg er henrykt og gleder meg til å vise dem- må bare finne/ta noen gode bilder først.

De hvite gulvene hos oss har overlevd det meste hos oss. Noen små skader her og der, men ikke mye. Celine drar både tripp trappen og gyngehesten over gulvet hele tiden. Gyngehesten på bildet er husbonden sin,det var en av hans gaver da han ble døpt. Jeg hadde verdens fineste gyngehest. Pappa snekret den til meg da jeg ble født og den har jeg lekt masse med. Desverre stod den i huset til Mor I Nord da hun hadde oversvømmelse i fjor jul..... Jeg vet ikke enda om den kan reddes, men det vil tiden vise....

I dag har Celine vært hjemme fra barnehagen. Vi skulle på helsestasjonen kl ett, og det var jo midt i barnehagesovingen. Da synes jeg det beste var at hun fikk være hjemme og sove tidlig. Jeg tror Celine husket at hun hadde tatt sprøyte på helsestasjonen tidligere, for i det vi kom inn døren ble hun helt vrang. Hylte og vrælte. Ville ingen ting. Heldigvis fikk vi både målt, veid og tatt sprøyta til slutt.

Ha en fin kveld- vi har pinnekjøtt rester i dag.....mmmmm!
Christine

19 comments:

Anette Willemine sa...

Heisan!
Håper snuppa kommer seg raskt etter sprøytestikket.
Heldige deg som har pinnekjøtt i dag.
Ha en deilig kveld!
Klem fra Anette Willemine

Jorid + NOE Blog sa...

Gulvene deres er bare så nydelig! Tenker dere hvitthvitt i Narvik også ? Kommer kanskje litt an på huset!

Nydelig lille C er! ;-) Godjente!

Ha en fin dag videre!
Klem J

Monja sa...

Nydelige bilder av en herlig jente(bruker du bodyene fra petit bateau du også;)???de er iallefall helt gull,tror jeg har en hel skuff av dem,korte armer lange armer, singletbodyer m.m..veldig gode,og holder formen vask etter vask. Gleder meg til å høre mer om gulvplanene..:)gor kveld...klem monja

EllenSand sa...

Hei:) fant bloggen din på en av mine bloggreiser. Og sannelig min har du ikke bilde av drømmesoverommet mitt. Sukk... Nydelig jente du har :)

Anonym sa...

Blir spennende å se hvilke gulv dere velger..!
Syns det er veldig gjennomført hos deg nå, så da blir det nok ikke mindre stilig i neste bolig:-)
Nydelig smil på jenta di:-)
Ha en fin kveld, klem Hege.

Unknown sa...

Spent på å se gulvet du har funnet!
Uff...sprøyter er aldri stas..Håper det går bra med henne!

Ha en fin kveld!

Vibeke / Mammas Hus sa...

Fine bilder av Celine. :D

Ida sa...

Hei Christine!

Så utrolig gode bilder av jenten deres! Syntes hvite gulv er lekkert - men hadde nok aldri fått mannen med på det.. desverre!

Takk for hilsen hos meg idag - du la sikkert merke til at jeg hadde tyvlånt ett bilde av deg! Planen var selvsagt å gi beskjed - men så gikk det meg hus forbi i morgentimene. Beklager! Håper det var i orden ! :)

Ha en fin kveld!
klem fra Ida

Ocean showroom sa...

Flott gulv!
Du viser så mange herlige bilder av prinsessen din for tiden:) Jammen godt vi har blogg, da må liksom kameraet være framme hele tiden og man knipser helt sikkert mye mer enn man ellers ville gjort!
Ha en fortsatt fin kveld!
Klem, Lene

Anonym sa...

Lillejenta er som snytt ut av mammas nese :D

ELIN sa...

Synes de hvite gulvene var veldig flotte jeg. Kjenner meg igjen når det gjelder barna og vaksinene. Jeg tror faktisk de husker noe, for mine slår seg helt vrange bare de kommer inn og ser helsesøstra vår, men det er jo bare noe de må igjennom. Ønsker deg en fin dag. Klemmer fra Elin
NB! Nydelig lita tulle

MissMette sa...

Så nydelig jente du har :o) aldeles skjønn... sprøytestikk er aldri noe gøy, huff...
Blir spennende å se hvilke gulv dere velger... Jeg har hvite malte gulv nå, men pga en stor skade, er det mulig vi må ta opp hele gulvet - og jeg vet ikke hva jeg skal ha! Bare at det må være lyst og kanskje i litt gammel stil...
Ha en fin dag. Klem fra Mette

Karna sa...

Åhhhh for noen fantastisk fine bilder, nyyyyydelig!!! Et julekort verdig disse...men det var kanskje litt sent, siden de allerede er bestilt!

Lekkert med hvitt gulv, kunne godt tenkt meg det...men da måtte det være i et rom det er forbudt for hunder tror jeg...kremt....

Gratulerer med hussalg, kjekt at det gikk fort og greit...ingen overraskelse i grunn, for det er et lekkert hus!

Anonym sa...

Hei. Jeg har ikke helt oversikt, derfor spør jeg her:
Jobber du, og i tilfellet med hva? Eller er du hjemme med Celine? Lykke til med flytting...
Sikkert koselig for deg å komme nærmere din mor.
Hilsen Caroline

hvitstil.com/Christine sa...

Caroline:
Jeg er utdannet legemiddelkonsulent og jobet som det til Celine ble født. Jeg har vært hjemme med Celine til hun begynte i b.hage i september. Siden vi viste at vi skulle flytte nordover allerede da har jeg ikke begynt å jobbe igjen her.
C

Kathleen sa...

Så stor C har blitt! Plutselig :)

Gleder meg til å lese om de nye gulvene!

Klem Kathleen

Krusedull sa...

Hei! Takk for oppklaringen med Krogsveen Lime ; ) ! Jeg synes det var så rar måte å pynte på, helt til jeg fikk tipset ditt og skjønte at det nok var en hensikt! ; ) Gratulerer med hus-salget!

Susanne sa...

Gratulerer med hussalg!
Gleder meg til å følge dere videre i det nye huset, og er veldig spent på de nye gulvene du har funnet!

Klem

Anonym sa...

Å pinnekjøtt....gleder meg enda mere til jul når jeg tenker på det!

Så bra at kontroll og sprøyte gikk fint med tulla!

Ha en fin kveld :-)

Klem Kristine