onsdag, februar 10, 2010

Barselgave

Søte kusinen min Lykkelita fikk baby for to uker siden. Rett etter babyen ble født ble Celine og jeg syk, så det tok hele to uker før jeg følte vi var frisk nok til å dra på barselbesøk. 
Til baby E hadde jeg med dette settet fra 4children. Settet er så utrolig søtt, med sideknepping. Gleder meg til å se han i det.

Fra USA hadde jeg bestilt dette teppet til baby E. Jeg leste om det på bloggen til en av mine favoritt bloggere Amy. Her kan du lese om teppet.

Celine syntes det var stas med babyen, hun var mest opptatt av å putte sutten i munnen på en sovende baby E. Her spiser puteprinsessen kveldsmat i går kveld. 

På fredag har kusine M og jeg tenkt oss en tur til Harstad. Det er noen år siden jeg har vært der, men jeg gleder meg. Hvis noen har gode Harstad tips, så bare kom med dem. Vi skal i alle fall på jordbærpikene. Finnes det bruktbutikk i Harstad? Jeg mener å ha lest at det finnes på bloggen Husfruas Memoarer....

Ha en fin dag. Jeg maler stuetak!

Christine

14 comments:

Inga sa...

Lykke og Lukas er bra! Og Hjerterom by Inko, Hjerter Dame og Blomstergalleriet. Det er en dyktig gullsmed i A:rt Gymsal, og på samme sted er atelieret til fotograf Trym Ivar Bergsmo. Alt dette er innenfor gangavstand i sentrum. Hjerter Dame ligger i Amfi Bertheus. Der igger det en butikk som heter Tante Thea som har en del stash pluss mye scrappeting. Og så må du besøke Mat av Vahl. Vanvittig mye godt der. (Hils fra Inga hvis du treffer sjefen sjøl :-D) På Salto-senteret som ligger et steinkast unna, er det en bra Libris-butikk, Christiania Glassmagasin, Princess, en leketøysbutikk og Nille.

Det er en bruktbutikk ved OBS/Sjøkanten senter. Der ligger det Black Design shop, Kid og Europris også. Og så mener jeg at det er én på Bergseng på vei utover mot Grytøy-ferga. Kanebgen senter har også en del interessante butikker.

Da har jeg vel ramset opp det meste :-)

Kos deg i Harstad

Anonym sa...

Fretex i Harstad:)Ligger til venstre i innkjøringa til den stooore byen:)

As sa...

Ser at du har fått anbefalinger, også de jeg hadde tenkt å komme med. Hvor har du forresten kjøpt den spraymalingen, krom? Den hvite du viste bruker jeg også=)

Barbros lille atelier sa...

Ser du har fått gode tips allerede. Som årlig turist i Harstad vil jeg også anbefale Christiane Wulff hvor de selger knallstilige egendesignete kjoler til overkommelige priser. Ellers er nok Harstad en by med mye kjedebutikker, dessverre. Veldig mange av blomsterbutikkene i Harstad er imidlertid ganske spennende og flotte. Det skal de ha:-)

ANETTESHUS.COM sa...

Takk for hyggelig hilsen, Christine:) Så søtt babytøy!

Kos deg i Harstad!!

Stor klem
Anette:)

Lykkelita sa...

I det lille fiskeværet utenfor Narvik (Harstad) er det mange koselige butikker, Tante Thea er min personlige favoritt - ligger på amfi-senteret. Ellers må du sjekke ut blomsterhjørnet ved torget.. Kos dokker!
Tuusen takk for gaven, igjen - har linket til dæ i dag!
Klem!!

Camilla sa...

Bra at dere er friske igjen :) For et fantastisk herlig babysett, jeg elsker lysblått med gråtoner.

Om du er glad i nostalgiske babyklær med en litt ny vri i nydelige materialer bør du ta en titt på www.bonpoint.com
mitt favorittmerke som jentene mine har brukt fra de var nyfødte :)

Ha en fin dag!

Hannes favoritter sa...

Jeg føyer meg til i anbefalingen av Christane Wulff!! En fantastisk butikk, med utrolig fine kjoler, god service og greie priser!!!
God tur!
Hilsen Hanne

Godt Isolert ♥ Victoria sa...

Hei! Skal du til Harstad kan du jo også spise på Gründer - der har de en himmelsk Frozen Cappucino! :)

Du MÅ ta turen innom Lykke & Lukas, Inka sin interiørbutikk som jeg ikke husker hva heter (men er lengre opp i gata forbi Lykke & Lukas), Tante Thea, blomsterbutikken på hjørnet på torget og blomsterbutikken på Amfi Bertheus.

Safina sa...

Utrolig søt:)
God tur♥
Kos

xxxxx

Kos og kaos sa...

Jeg støtter helt og fullt Inga Helenes anbefalinger! Unn dere en tur innom A:rt gymsal. Fantastisk bygning og fantastiske kunstnere som jobber der. Ellers er mone favoritter butikkene på vei inn til sentrum - Hjertrom og Lykke og Lukas. Storbyfølelse og deilig mat får dere på De 4 Roser. Bruktbutikkene i Harstad er ikke noe særlig å satse på dessverre. Mye skrot og høye priser...
Kos dere i Harstad!

Anonym sa...

Hei! Fikk du bestilt det teppet direkte fra nettsiden? Jeg prøvde men det virket som de bare sendte til USA og Canada. Vi "reiver" inn vår datter hver kveld og hun blir rolig med en gang og sover veldig godt, men det er litt klussete med et vanlig teppe. Det du viste link til så helt genialt ut, så det vil jeg bestille hvis det går. Fantastisk blogg forresten :) lykke til videre med maleprosjektene!

Ane

Anonym sa...

Legger bare til at i helga er det boligmesse i harstad. :-) Dit skal vi!

hvitstil.com/Christine sa...

Ane:
Nei de shippet ikke til Norge, derfor gikk jeg på ebay og fant en butikk som solgte og sendte til Norge. Noen kroner mere kostet det, men ikke mye....