mandag, februar 01, 2010

Foto i Narvik

Ja, da bor vi i Narvik og det er supert. På torsdag begynner jeg på fotoredigeringskurs og det gleder jeg meg til. Øverst på ønskelista står fotokurs, men det har jeg ikke funnet enda. Jeg har en venn som er fotograf og håper selvsagt at han skal kjøre i gang fotokurs. (Vi er flere som vil ha fotokurs Rune) Det er han som har tatt begge bildene under her og bloggen hans finner du her: Fotograf Rune Dahl


Trigonomen Trinigon (jeg hadde gitt dette "kunstverket" feil navn i følge en leser-takk)foran "Haikjæften" og Den sovende dronning. 


Jeg har så lyst å lære å ta gode bilder.......

Ellers kan jeg fortelle at det som møtte oss da vi kom hjem fra Oslo ikke var særlig hyggelig. Først hadde vannet i gjestehytta frosset, og da det endelig var tint og rant fint oppdaget vi at kloakk rørene var frosset også. I dag har vi hatt septikk bil her og en kar som måtte ned i tanken utenfor hytta. Heldigvis er alt i orden nå :) I morgen begynner vi på stuen i hytta. Vi mangler kun lamper på kjøkkenet, så er det ferdig.

God mandag kveld
Christine


7 comments:

Anonym sa...

Jeg har også lyst til å gå på fotokurs, har nytt kamera og ønsker å lære meg å bruke det. Prøver meg litt frem, man har dessverre ikke all verdens tid da yngste datteren vår skal stå til konfirmasjon i mai og jeg syr bunad ;)
Godt å høre at alt er i orden med vannet nå, forsto at ikke noe var ødelagt.
Gleder meg til å se hvordan kjøkken og etterhvert stuen blir :)
Klem, Mette

happy2be sa...

Nydelige bilder :-). Vi skal resie på Norges ferie i år og Narvik er langs ruta, man kan ikke annet enn å glede seg.

Lykke til med stuen :-)

uniktliv sa...

Jeg synest du allerede er superflink å ta flotte bilder jeg :)

MEn en kan alltids bli bedre heter det:)

Lykke til med kjøkkenet.. en hvit drøm tenker jeg det blir :)

Karina`s hjem sa...

heisann(",)
du har en nydelig blogg,sååå mye fint!
Jeg synes den ørelappstolen med skammel til er så fin, hvor kan jeg få kjøpt en slik en??

vi skal flytte inn i nytt hus til helgen og har lenge gått å ønsket meg en slik en(",)

håper på svar(",)
hilsen meg

Maria Therese sa...

Min svigerfar holder til i Narvik, og det går ikke en dag uten at han leker med kameraet. Selv synes jeg han er vanvittig dyktig både på fotograferingen, bruk av ulike teknikker og til slutt redigeringen.

Jeg tenkte ganske enkelt bare tipse deg om bildebloggen hans, om ikke annet så for litt inspirasjon. Så godt som alle bildene er nemlig tatt i Narvik og omegn :)

Maria Therese sa...

Kanskje en fordel å legge ved linken :)

http://stnevert.wordpress.com/

Maria

Fregnepetra sa...

Hei. Flott med fotoredigeringskurs. Kan ikke du fortelle litt om hva slags kurs det er da. Jeg er selv i søken etter fotokurs, først og fremst, deretter redigering.