tirsdag, februar 09, 2010

Spraymaling

Jeg har fått flere mailer med spørsmål om hvilken spray maling jeg bruker. Her er de. Chrom sprayen tørker utrolig fort, og ett strøk var nok. Den hvite bruker lang tid på å tørke,men blir veldig blank og fin. Her bruker jeg flere tynne lag. Husk å ikke spraye ute når det er kaldt, da blir det stygt. Christine. Sendt fra min Sony Ericsson Satio.

11 comments:

Ingun sa...

Hvilken (kjede-)butikk får du tak i den kromsprayen? Har ofte brukt sølvspray, men kunne heller tenke meg en blankere overflate. Kunne derfor tenke meg å prøve den kromsprayen, hvis du tror den blir blankere enn sølvsprayen da?

Klem fra Ingun

mona sa...

Jeg tenkte faktisk på å spørre deg om det samme :) Så takk for svar! Bruker du spraymalingen på det meste? Kan man f.eks bruke den hvis man skal male noen spisestoler, eller ville du brukt vanlig maling da?

Mariann sa...

Takk takk

Anonym sa...

Takk for at du deler ...!
Mye lettere å huske når man
har sett flasken syntes jeg ...!

Ha en fin ettermiddag :)

klem
ann-christin

Barbros lille atelier sa...

Takk for tipset! Ellers synes jeg også at lakken fra Biltema er bra og bruker den ofte når jeg skal spraylakkere rammer:-)

Kreative drømmer.. sa...

Skulle akkurat spørre som alle de andre her..Så håper du kommer med svar på de! hehe:)

Ha en flott uke!
Klem

Maria Therese sa...

men hvor kjøpes en slik crome spray da?

hvitstil.com/Christine sa...

Ja, jeg mener at chromsprayen er blankere enn den som heter sølv i samme merke som den jeg har hvitsprayen i. Denne sprayen har jeg kjøpt på Lindahls i Narvik(gate 2). hvilken kjedebutikk som fører den vet jeg ikke.

Christine

Ingun sa...

Ok, tusen takk for tips!
Kan hende vi får tak i den på Maxbo eller Jernia her i sør, muligens. Vi får være på utkikk etter den. Har forresten brukt noen spray fra Clas Ohlsson som også er greit billige og bra.

Lin sa...

Hjertlig takk!

Anonym sa...

Hei!

Kan ikke se at du har fått noe svar på om
sprayen kan brukes på feks spisestoler. Har du prøvd og i så fall hvordan gikk d?