fredag, april 16, 2010

Lunsjkurv og "se på meg mamma"

Forrige helg var vi i Harstad og på Plantasjen fant jeg denne søte lunsjkurven
I helgen averterer Husbonden og jeg etter båt i avisen, og forhåpentligvis finnes det noen som vil selge oss en billig båt. Hvis det skjer blir familien Bussoli å finne utenfor Røsnesbrygga med en fiskestang i handa og lunsjkurv i dørken. *krysser fingerene* Siden jeg kommer fra en fiskerfamilie følger vi de nord norske(?) fiskereglene. Torsk spises kun i måneder som inneholder bokstaven R. Det betyr at april er greit, men mai, juni ,juli og august- da holder vi oss unna. Derfor håper vi på en god torskefangst før sesongen er over snart!


Celine er veldig opptatt av å vise seg frem. Mamma-se på meg. Pappa se på meg.Det roper hun sikkert 100 ganger om dagen.;) Her er hun i nye kjolen fra 4children. Helt nydelig kjole som hun selv føler seg fin i!

"se på meg nå mamma"

Ellers setter jeg pris på alle tilbakemeldingene for kakekurset. Det ser ut som jeg skal klare å fylle opp plassene, men det er enda ledig kapasitet.

Ha en god weekend 
Christine


8 comments:

Mitt Hvite Skattkammer sa...

En flott kurv du hadde fått deg, er utrolig gøy med slike nå når sommeren står for døøren :o) Og så hadde du et aldeles nydelig sjarmtroll som turnet seg litt i armringene der da .... rett og slett bedårende var hun :o) God helg til deg og dine :o)

Fru Andersen sa...

Så fin kurv, blir kjekt å gå på piknik med den! Kjmpeflott kjole på lillejenten også, smart med turneringer inne;-)

God helg!

Ps, legger meg til som følger jeg.

Anonym sa...

MORINORD !
Flott! Da blir det nødvendig med båtførerprøve. 1. mai 2010 er denne prøve obligatorisk for alle som er født etter 1980.De som er født før 1980, kan greie seg uten,
man skal du seile internasjonalt må du ha båtførerprøven.Alle som skal føre båt bør ha dette. Jeg skal ta ´denne prøven snarest innen høsten. Jeg har ordnet med en supergod mann som kan sertifisere oss. Kurset blir komprimert lang weekend i Narvik,jeg har også ordnet kurslokale for oss.Vi må være 10, prisen er 2 200 pp all inclusive.
Klem fra morinord - jeg tar 3 kakekurs i tillegg.

hvitstil.com/Christine sa...

Mor i Nord:
Jeg er jo født før 1980, så jeg slipper båtførerkurs. Dessuten trenger ikke vi det for å ligge å duppe 100 meter utenfor Røsnesbrygga :)
Flott at du tar tre av kakekursene!! Spre rykte!

Høvebakken sa...

Søte bilder av Celine:) God helg!

Anonym sa...

Skjønne, lille Celine.

Ha en strålende helg og lykke til med båt"fangsten".

Klem

Ingvild B sa...

Celine er nydelig! :)

Christinas låvebutikk sa...

Åh sååå søt:))