torsdag, april 01, 2010

Sjokoladetrøfler

Jeg har lenge hatt lyst å lage noen sjokoladetrøfler som jeg så oppskriften på i ett eller annet interiørblad, men nå når tiden var inne var bladet borte. Jeg fant en oppskrift på detsoteliv.no, som jeg brukte .
Sjokoladene ble nyyyydelige, men aldri aldri skal jeg lage dem igjen. Det tar lang tid, må lages i økter, det er klissete og kakaopulver over alt.

Nå skal jeg nyte stillheten i 2 minutter før Celine våkner og vil BAKE BAKE BAKE. Etterpå skal jeg ut på terrassen med Celine, så er det bare å håpe på at vi får besøk. Husbonden er på ski med venner.

Ha en deilig påskedag. Jeg tror det er 1. april i dag- noen som er blitt lurt?

Christine

4 comments:

Vibeke / Mammas Hus sa...

Mmmm....sjokolade.... ;)

Det var ikke 200 sokker i haugen nei, men jeg tenker på deg hver gang jeg bretter sokker. ;) Fordi jeg har det geniale opphenget hvor jeg henge sokkene sammen til tørk. ;)

Håper dere får en flott dag! Vi skal på hytta til svigers for å grille. Og ungene skal bli igjen noen netter. :)))) Da skal mamma og pappa "SOVVA", som Hedda sier. ;)

Klem, V ♥

Hilsen fra landet sa...

God påske til deg! De ser da herlige ut iallefall!

Casahelene sa...

God påske Christine. Jeg laget mozartkuler i går, og det var litt av ett kliss det også. Tidkrevende òg. Men gode ble det ;)

Ingvild B sa...

Ser veldig godt ut,
men uten kakao!

Mannen lurte smågutta med at
det var et elgreir i bjørka vår.

Men de lot seg ikke lure...
Det er jo trossalt bare reinsdyr som kan fly! ;)

Håper du får en flott dag! :)