søndag, januar 02, 2011

Fiskeboller i syden

Når en liten pjusk prinsesse spør mamman sin etter fiskeboller, ja da blir det fiskeboller selv om man er i syden. Husbonden dro på jakt og fant den riktige typen: vesterålens fiskeboller, og vesla pjusket i seg nesten tre stykker.
Celines form svinger veldig, fra kvikk og rask til feber og slapp. Husbonden og jeg synes det er litt skummelt og vil jo nødigst oppleve det samme som i går. Vi alle tre tar sydenlivet med ro og tilbringer mest tid i dobbelsengen. Tusen takk for alle god bedringer og historier som kom under sist innlegg. Det setter jg stor pris på, og det er på en måte betryggende å høre om dere som har opplevd det samme.
Heldigvis er fastlegen (kanskje jeg må døpe han om til fantastisklegen) bare ett minutt unna, det er veldig deilig!
 Christine

5 comments:

Størstepia sa...

For en fæl opplevelse dere hadde!! Skjønner godt at du måtte gråte litt!
Og selvfølgelig må snuppa få fiskeboller når hun er syk! Vesterålens fiskeboller er suverene uansett hvor man er:-) Godt det er lett å få tak i norsk mat på Gran Canaria da:-)!
God bedring til snuppa!
Og riktig godt nyttår til dere!

Klem fra størstepia

Ida sa...

Det skulle bare mangle at ikke vesla skulle få fiskeboller! Når sånnt skjer blir man jo ekstra glad for at barna kommer med matønsker... Men det er ikke alle som har med seg fastlegen på tur;-) Ikke dårlig! (Hihi! Skjønner det var tilfeldig da!;-) Håper resten av ferien blir litt mindre dramatisk! Klem fra meg.

Englehagen sa...

Prinsessa deres fortjener virkelig fiskeboller etter det dere opplevde i går. Det hørtes ut som en grusom opplevelse for alle tre. Jeg har ikke barn selv,men har jobbet med barn i mange år og har inntrykk av det kan skje når feberen blir så høy. Godt det gikk bra.Sånne opplevelser sitter jo i lenge etterpå.
Jeg liker bloggen din kjempe godt og må bare ta meg en tur til butikken din neste gang jeg er i Narvik. Jeg har ei venninne der og slekt i Tysfjorden. Kos dere i syden og nyt tiden sammen. God bedring til prinsessa:) Hilsen fra meg

Anonym sa...

Hei!
Ville bare si at dere bør få Celine sjekket på sykehus, i tillegg til på legekontor. Vanligvis er feberkramper helt ufarlig, men det skal utelukkes at det ikke er noe annet som forårsaker krampene. Ikke meningen å skremme dere, men dersom det skjer igjen bør dere ringe ambulanse slik at hun kan bli innlagt til observasjon. Slik er rutinen i Norge. Og igjen, det er ikke farlig i seg selv, men det er viktig å utrede kramper for sikkerhets skyld. Ikke alle fastleger er obs på dette.

Mvh Camilla, sykepleier

Anonym sa...

Huff, hvor grusomt å måtte oppleve dette, samt å være så langt hjemmefra når sånt skjer. Håper lillepia kommer seg fort og at dere alle kan nyte feriedagene sammen. Masse god bedring ønskes :-)

Hilsen Annie