lørdag, januar 29, 2011

Skiglede

Celine har hatt sin aller første dag i slalombakken, og det var topp. Jeg selv var så sliten i bena etter messen at jeg var til fots i dag, men i morgen skal jeg også i "ilden" i barnebakken.
 Tøffa selv synes slalombakken var topp. Hun har prøvd seg på langrenn i barnehagen, men det har ikke vært like populært. I dag stod hun mellom bena på pappa mens hun ropte fortere fortere.
Til og med Mor I Nord og Beste Jens kom for å sjekke ut Celine "svindal" Bussoli i farta!

Messen var så som så med nyheter. Det som var mest gøy var at jeg var på tur med Min lille Lykke Christina også møtte vi Petter som har jobbet i butikken i jula på messen.
Dessuten møtte jeg på Irina fra All of Irina bloggen. Jeg var ikke i tvil om at det var henne der hun kom med kamera rundt halsen. Søteste damen med masse energi. Utrolig koselig Irina!

Etterpå reiste gjengen på sushi jakt i Lillestrøm, før lykke-Christina og jeg på shopping i Jessheim.

For en flott, men laaaaaang dag.

Christine 


5 comments:

Christina sa...

Herregud,æ e heeeelt maltraktert...;)
Snakk om å ha med seg "Elling" på tur,men vældig arti og koselig va det med nån fæstlige "scene"!!

Kos dåkker i bakken og glæde mæ til å se dæ kjøre ski;)
Da bi det min tur å flire av dæ!!Haha...
Klæmma

helen og gutta sa...

så søt hun er, vesle Celine i slalomsutstyr. Jeg er helt imponert. Selv er jeg helt elendig med ski på bena, og er egentlig for pysete å prøve slalom. Håper guttene blir flinke i bakken. god lørdagskveld til dere. klem Helen

Cathrin sa...

Førr ei tøffa, skikkeli slalåmjente jo! Vi va å en tur i bakken, men til fots...va å så på at ho lillesøs/tante kjørte renn førr første gang. :o)
Tænkte vi sku få prøvd oss førr første gang i bakken næste hælg, men æ må få kjøpt mæ nye ski først... skian som æ har e fra min tilire karriere som alpinist og dæm e ikke brukanes tel tennved engang, men rætt og slætt modn førr Djupvik.
Kos dokker masse i bakken i mårra!
-klæm-

Unknown sa...

Hihi, for ei BLID jente;) Hun har så herlig smil ♥ Kult med slalom, bortoverski går vel ikke fort nok, hihi... Og Pappa'n er rimelig fornøyd og tenker jeg...;))

Ha en fin kveld!

Klem Line

irina sa...

Tusen takk søta :) det var det. Skal nevne det jeg å...har bare ikke hatt tid...dagene her i Oslo går med på å se interiør vet du. Klem