torsdag, januar 27, 2011

Swedish Grace

Jeg surfer litt på kjøkken og serviser for tiden. Sommerens plan er å fornye kjøkkenet på Slettjord Gård. Jeg skal la den gamle kjøpmannsbenken være som den er, men vasken og ovn har vi planer om å bytte. Jeg ser for meg nytt spisebord fra Englesson og diverse stoler fra gården til bordet.

Jeg tror det kan bli bra hvis vi putter litt nye  ting inn blandt det gamle på gården.
Jeg har lyst til å samle på Swedish Grace servise.
Kanskje to av hver farge. Den nye fargen heter Ros og er helt nydelig. Swedish Grace er forresten 80 år gammelt servise!

Nå skal jeg få noen timer på øyet før jeg suser til Oslo i morgen tidlig. Butikken åpner først klokken 14 i morgen pga messen.

Christine

 

6 comments:

Anonym sa...

Jeg kjøpte 6 krus i tre forskjellige blåfarger til hytta mi i fjor. Love them!

Englehagen sa...

Så nydelig.Kjempe fine og rolige farger :) Kos deg på messe,det høres gøy ut.Klem

Lisa Ljungberg sa...

Jeg har en del av Swedish Grace-serviset; kopper, asjetter og de små skålene. Skålene er helt perfekte till alt fra dessert till tapas.
Jeg har også 6 kopper uten 'hank', men de blir ikke så mye brukt. Det er rart med det, de fleste vill ha en hank å holde i...
Håper Oslo-turen blir trivelig!
/ingrid

Ingrid bloggar sa...

Oj, ser att jeg skrev i min daters identitet... Da blir hun nok ikke så glad ;)

Det var iaf jeg som skrev om serviset, ikke Lisa.

/ingrid

Anonym sa...

jeg tror det er dette service farmor hadde ( og som jeg drømmer om å arve!!) men jeg bare MÅ si jeg ville ha valgt det i en farge OG jeg ville også hatt det i bare hvitt jeg da, men men - slik er jeg klassisk;-)

irina sa...

Tuuuuusen takk for ett hyggelig møte. Vi skulle tatt bilder av hverandre og legge ut på bloggen. Skal skrive at jeg møtte deg iallefall. suss og klem