onsdag, januar 12, 2011

Gran Canaria og Shopping

Jeg har fått noen shoppe-spørsmål, som jeg tenker å svare på her i bloggen.
Hvor shopper man på Gran Canaria? 
Ikke i Puerto Rico!

Jeg liker godt Atlantico senteret, som ligger i Vecindario/rett ved flyplassen. Nå er det kommet Zara Home der, det topper jo alt! Matbutikken som ligger i 2. etasje er veldig fin og har enormt utvalg.
Butikker som er her: Zara, Zara Kids, ZaraHome, Cortefield, Lacoste, BodyShop, Intersport og masse mere!

Det nye senteret som heter El Mirador var også kjempefint. Masse store kjeder. HM, Zara og en ny billig klær kjede som jeg ikke husker navnet på........ Masse morro for barna. Flere store lekeareal med sklier.

El Corte Ingles i Las Palmas er god på alle merkevarer. Masse av de store designerne holder hus her. Veldig gøy når spanjolene kjører salget sitt. Muligheter til masse scoop! El corte Ingles har alt fra glass til brødrister, sengetøy, mat, sminke og barneutstyr. De har en egen Sephora butikk og en egen Kiels butikk.

I hovedgaten utenfor El Corte Ingles- Mesa Y Lopez - ligger Prenatal, som er en superfin babybutikk. Den er ikke kjempestor, men jeg liker å ta en tur innom. Du finner også Footlocker, Oycho (butikk med pysjamaser og koseklær). Massimo Dutti og en stor Cortefield. Går du opp Mesa y lopez- nesten til den store rundkjøringen, så går det en stikk vei inn til høyre- der ligger Celines favoritt Hello Kitty.

Det spanske salget starter 7. januar og anbefales!

I går fikk jeg en god nyhet. Jeg er nå klar for politikken i Narvik. 4. plass på mitt partis liste i Narvik!
Velkommen 2011- jeg liker deg!

Christine

Mere  Gran Canaria her 

11 comments:

OVER OG UT! sa...

Anbefaler også Stradivarius på Atlantico senteret! Masse flotte jeans til en RIMELIG penge!!! :-) Hvor ligger det nye senteret? Rakk ikke det i juleferien. Er det videre forbi atlantico og flyplassen???

4childrenorganic sa...

Godt nyttår Christine!
...og gratulerer som lokal politiker i Narvik - høres spennende ut!
Ønsker dere en fortsatt god ferie på Gran Canaria!
Klem Anna

Anonym sa...

Wow så flott du er ...!

Ha det fint, klem til deg

Shus sa...

Det er ein fin Mango butikk på senteret i Puerto Rico!! Ellers mykje jalla!!

Håper vetlajento di er frisk att!

Klem frå Solveig

Mona sa...

Så gøy å lese dette, jeg skal til Gran Canaria igjen i neste måned, og til sommeren også.

Vi pleier også å handle på Atlantico, og Carrefour(matvare-heaven!)
Hvor ligger den andre som du nevner? El M.. hva-var-det-du-skrev-nå-igjen... hihi..

Sist skulle vi jo handle i Las Palmas, men droppet det pga reisefølget, som sa at de hadde kjørt rundt og rundt i timevis uten å få p-plass...

Håper de har salg i februar også!


Ha ei fin-fin uke

Klem Mona

Fru R. sa...

Kjekt innlegg. Mye kjent for meg der. Kjente det begynte å rasle i hele meg da jeg så at Zara Home var kommet til Atlantico..

Jeg laget et innlegg 1 uke etter jeg startet å blogge fra litt av min shopping på Atlantico og Las Palmas

Du kan se her:
http://fru-r.blogspot.com/2010/10/shopping-i-las-palmas-og-vecindario.html

Kos deg.
Klem

Konvallhaugen sa...

Hei!
Leste om din opplevelse med feberkramper, og det er helt forferdelig...To av mine barn har hatt dette, og jeg tror jeg skulle dø selv. Men dem sier at det er helt ufarlig når det bare oppstår noen minutter... Jeg visste om dette fordi jeg jobber med barn, men ingen helsesøster eller noen andre har fortalt meg hvor grusom denne tilstanden er.
Selv er jeg nøye med å gi barna paracet, uansett feber.
Kos dere videre i ferien!
Hilsen Liv Johanne

K sa...

Åh, nå savner jeg Gran Canaria!

Maria sa...

Vi var på Gran Canaria i forrige uke og fikk med oss det fantastiske salget :) Atlantico kjørte vi forbi et par ganger, men kom oss aldri dit, men var på El muelho (eller noe sånn) i Las Palmas by. Reiste med samboer så et sted måtte en bare sette grensenfor shopping, men det blir nok flere Gran Canaria turer på oss, så ingen fare - jeg skal nok få hykket av flere kjøpesentere på lista mi :)

Anonym sa...

Jeg har hørt at det er flere el corte ingles kjøpesentre i las palmas, hvilken gate ligger det senteret med sephora buttikken?:) håper på svar fort, jeg drar til gran canaria om 3 uker:)

Anonym sa...

Jeg har hørt at det er flere el corte ingles kjøpesentre i las palmas, hvilken gate ligger det senteret med sephora buttikken?:) håper på svar fort, jeg drar til gran canaria om 3 uker:)