lørdag, januar 08, 2011

Tusen takk

Tusen takk for alle bekymringsmail jeg har fått, vi har det helt fint og Celine er frisk. Grunnen til at jeg ikke blogger er at vi har vært så slitene etter alt som skjedde med Celine. Det tok virkelig på oss, og jeg tror ikke jeg har fordøyd det helt enda. Vi er så redd for henne at vi nå har flyttet henne og sengen hennes inn på vårt rom, og vi tenker å ha henne der til hun blir 20 år- (minst)

Vi tilbringer dagene på stranden og lillepia graver slott, pynter dem med skjell for så å rive de ned. Helt herlig å se på. Vi har vært en tur innom de store salgene som begynte her 7. januar, og har funnet litt klær og interiør. Nå gjelder det bare åå finne ut hvordan vi skal få det hjem.

Snart tilbake-
Christine (i feriemodus)

4 comments:

Jeanette sa...

hei hei!

jeg må bare spørre deg om noe! ser fra ett innlegg her at dere har malt parkettgulv hvite! kan jeg spørre hvordan dere gikk frem og hva slags maling? lyst til å male det gammle parkettgulvet her hjemme også!

venter spent på svar!

mvh jenatte

Blomsterpiken sa...

Bra at det går fint med lillemor! Kos dere videre i ferien:-)

hobbyvimsa sa...

Heisann!!Så godt å høre at formen til vesle jenta er bedre,skjønner at dere ble redde.Barna er jo det beste vi har fått,og de betyr alt,vondt å se når de ikke har det godt.Nyt resten av ferien det beste dere kan!!Klem Linda:)

Lille Persille sa...

Huffda, hørtes ut som en skikkelig skrekkopplevelse. Heldigvis gikk det greit:) Ha en fortsatt god ferie - det har dere fortjent!

*Klem*