torsdag, november 13, 2008

EN overraskelse!

HM har samarbeid med japanske COMME des GARCONS i disse dager. Erfaringsmessig vet jeg at man må nesten stå klar når HM åpner, for å tak i designer godbitene. I går hadde jeg sett meg ut den fiiiiiineste trenchcoaten, men i dag tidlig skjønte jeg at det kom til å bli håpløst å tak i den. Celine var trøtt og lei, og trenchen virket uoppnåelig.

Det var helt til verdens snilleste Husbond ringte litt utpå dagen i dag. OVERRASKELSE! Han hadde fått tak i jakken til meg! Tuuuusen takk.


11 comments:

Lena sa...

Fin trenchcoat du har fått,en meget snill mann ja :)

Unknown sa...

Trenchcoaten var fin,du er heldig...
Klem..Ellen

by Siv sa...

Såååå bra din mann tok affære, ikke alltid like lett med disse småsnuppene :)
*Siv*

Klaffen sa...

WOW! Stilig! har en utfordring til deg på bloggen min. Nattaklem fra en trøtt dekoratør som er LEI nisser og plasttræe ( men bare til i morgen tidl )hi hi

Familien Tuv sa...

Lekker!!!

Lykkelita sa...

Snille Preben - heldige Christine:) Lekker jakke, den blir du "snasen" i!! Men du vet; alt kler den smukke! Ha en herlig dag, vennen:)

Liza i pepparkakshuset sa...

Kanonsnygg kappa!
Fixar utmaningen i helgen :)

Ha en mysig helg
Kram Liza

Ingunn sa...

Så heldig du er!!;)Jeg var innom torget i går. Der hadde de igjen mange. Tror ikke årets designer slo igjennom like mye som tidligere år....Men den trenchcoaten var dødslekker. Supert at du fikk tak i den. Angrer litt på at jeg ikke kjøpte en i går!!!hmmm...
tenker du er fjong i den ja;)hihi
God helg til deg!

Anonym sa...

Så snill husbond du har da, overraskelser er alltid like koselige:D

Liker huset ditt forresten:)

Anonym sa...

hold godt på den mannen der!!!!
Kjempe fin coat!!!

Strikkelaura sa...

Den hadde jeg ogå sett meg ut, helt til jeg kjente på den. Tynn i stoffet og ikke foret inni! Skuffet :( Fin på bildet da!!