mandag, november 10, 2008

Gjemt er glemt!

Jeg har irritert meg over ledningene på gulvet under tv-bordet, og ledningene fra tv og ned til gulvet. For en stund siden kjøpte jeg en hvit ledning-eske, som jeg (husbonden) fikk festet på veggen og skjulte alle ledninger der.

Problemet var nå under tvbordet, for der er det fritt innsyn fra stua. Ikke pent å se på svarte ledninger i bøttevis under der.
Løsningen har blitt å feste en plate på tvbordet, slik at ledningene ligger mellom veggen og denne platen, som er malt hvit som tv-bordet.
Smart eller? Jeg ble veldig fornøyd! (på bildet er beviset: jeg har SVART ipod, Hva tenkte jeg på???)

I dag har Celine og jeg hatt besøk av Asker og Bærum budstikke som skal lage en artikkel om blogging. Siden jeg er en lokal blogger, skal det være med ett intervju. Veldig spent! Skal selvfølgelig legge det ut når det har vært på trykk. (hvis det er greit for budstikka)

Nå skal jeg hvile mens Celine enda sover.
Christine
OPPDATERING:
Kristel ville gjerne se et nærbilde på ledningsskjuleren min. Her er den. Det ble dårlige bilder i stua nå, men dette er av tv´n på kjøkkenet. Akkurat samme ledningsskjuler. Kjøpt på bauhaus.
Først skrur du bunnen av "ledningseska" på veggen, legger ledningene i, også knepper man bare på lokket!


21 comments:

Line sa...

For en super ide!!!

Så spennende med intervju! Lykke til :)

Black Feathers sa...

Det var jo kjempelurt, for å få vekk ledningene. Ledninger er jo en pest og en plage, poblemet er jo bare at man trenger dem.
Så koselig at du skal intervjues da, skal bli gøy å lese det ;)

Ingunn sa...

Så mange fine innlegg du har siden sist jeg var her inne!Har vært litt travelt her i det siste, så har ikke fått oppdatert meg på bloggen din i det siste....men nå skal jeg kose meg med innleggene dine;)

Jeg forbanner meg også over alle ledninger og bokser som slenger overalt, så dette var et godt tips!

Var det deilig å komme hjem igjen fra øya, eller kune du tenkt deg litt solskinn litt lengre?
Grunnen til aå jeg har litt peiling på Gran Canaria er fordi jeg har bodd der i 2 år. Ikke så veldig kjent i Las Palmas da men....bodde nemlig på sørsiden!!Men kjøpesentrene har jeg tilbringt litt tid på....Ble litt misunnelig når jeg så at du var der nede....hehe...SAVNSAVN!!;)

Håper du har det bra!
Klem Ingunn

Fregnepetra sa...

Kan ikke du legge inn et godt bilde som viser hva du har skjult ledningene fra tv'en og ned til benken med. Vi sliter jo alle med disse problemene...

hvitstil.com/Christine sa...

Kristel:
Jeg er på saken akkurat med en gang. Oppdaterer innlegget med nytt bilde straks

Anonym sa...

De har sann "lednings-boks" til å feste ledningene til veggen i på clas Ohlson. Den de har der festes til veggen ved hjelp av klister på baksiden-genialt:)

Guttemamma sa...

Genilat!! Under skrivebordet med pc oh telefon ser det GRUSOMT ut her...

Hvite Liljer sa...

Genialt, det ser jo kjempebra ut! Takk for tips. :)

Vår lille hage sa...

Masse lykke til med reportasjen! Gleder meg til å se den, hvis det blir aktuelt. Kjempe ide med den platen under tv-bordet!
Klem

Hvitrose sa...

Det ble veldig fint!!LURT:)
Så spannende med intervjuet da!!:)
Håper du får tillatelse til å legge det ut da:)

Tulipa sa...

Vilken bra ide! Alla sladdar är ju så fula! Ljuvlig klänning i förra inlägget!
kram Tulipa

Anonym sa...

Hei,

Så gøy med intervju skal si du har gjort deg bemerket - Gratulerer!

Sån ledningslist er jo gammel nytt føler jeg, det har vi hatt så lenge vi har hatt flatskjerm og det er en stund, men jeg fikk ikke helt taket i det du har under/bak tv bordet, kan vi få se et bilde av det?????

Ha ellers en fin mandagskveld! Klem

hvitstil.com/Christine sa...

Joda, det er gammelt nytt medledningslist, men jeg synes de var pene de fra bauhaus. Jeg har en annen type på soverommet, som ikke fungerer, fordi den ikke har lokk. Den sklir liksom ut av skinna si.

På tv bordets bakside har jeg festet en plate, slik at ledningene ligger mellom denne platen og veggen. Det er helt umulig å ta bilde av det, har allerede prøvd.

Ha en herlig top-model mandag!

Fjasevas Huset sa...

hvis du gir bort ipoden din til noen som ikke har, så har du gjort en ganskje god gjerning, litt resirkulering, og du har en glimrende anledning til å kjøpe ny;-) det tipset syntes jeg alltid fungerer bra!

Ha en fin kveld

Anonym sa...

Da har vi vært heldige å fått tak i den modellen med "lokk" vi har kjøpt de på Maxbo. Ok da skjønner jeg litt mer hva du mener med det skjulte under...
Kos deg med top model - jeg skal se Hvaler :)

Anonym sa...

sikkert gammelt nytt for deg,men jeg forelsket meg sånn i Trollsta fra IKEA og gogglet det pga jeg ikke likte fargen som deg. Da dukket denne artikkelen opp....sånn i tilfelle du ikke hadde sett den:)


Charlotte

Herskapelig shabby sa...

Ikke særlig pent med ledningsfloker som samler støv nei, dette var en kjempe lur ide!

Den gamle stil-de svunne tider...VINTAGE sa...

Kjempe lurt !! Jeg takler heller ikke svarte ledninger..

Lisemoren sa...

Genialt, stilig tv rom også

Fregnepetra sa...

Tusen takk. Blir løp og kjøp på meg nå.

pepperkverna sa...

FLott ide! Nydelig rom. Hege