fredag, november 21, 2008

Fra lagersalget fikk vi med oss:

Det skal først sies at det var mye som jeg ville kjøpe, men først og fremst lå begrensningen i at vognen ikke kunne bli med inn, så med Celine på armen og en ikeabag på andre armen begrenser det seg hvor mye man får tittet. Spesielt når alle damer vil slå av en prat med Celine og  når"Mor i Nord" bærer på stelleveske, egen veske og alle andre eiendeler fra vogna er det bare å være effektiv.
Dette brettet skal stå med stearinlys i vinduskarmen. Det er like stort som en donaldpocket.
Dette er brett nummer to og det er ganske mye større. Det har jeg tenkt til spisebordet. Enten med en plante på eller lys.
Her er samme brettet. Vanligvis tar jeg ikke interiør bilder når Celine er våken, men lyset var så fint i dag tidlig at jeg måtte bare. Celine går nødigst glipp av å speile seg, så hun kom galloperende.

Dette kakefatet fant "Mor i Nord".Det som er litt synd(for henne) er at det kommer til å blir vanskelig for henne å få med seg til Nord. Det er et ordtak som sier: One mans lost, is another mans gain. Vi får se hvor kakefatet ender.
Denne vasen stod det bokstavelig talt mitt navn på. Hvit vase, med B på!!


I tillegg kjøpte "Mor i Nord" en stabel med Lene Bjerre gardiner. Utrolig fine. Hvite og hvite med sølv på.

Ha en fin fin fredag, snart kommer husbonden hjem og skal ta seg av Celine, da skal "Mor i Nord" og jeg på utflukt.

10 comments:

My home is my Castle sa...

Nydelige ting du fikk kjøpt :))
Og Celine er jo bare nydelig da ;)

Klem,Kari

Anonym sa...

Nydelige ting! Likte spesielt godt de brettene. Knallfine, skal nedover snart å se om det er noe kjekt igjen. Du har så mange inspirerende bilder! Virker som dere har et utroli fint hjem. Ha ei go helg.

Cathrine sa...

åå så nydelige ting du har fått med deg!

Anonym sa...

De brettene var kjempe fine.
Kakefatet var også nydelig, du får håpe "mor i nord" ikke får plass i kofferten ;)
Ha en fin dag!

Monicas sa...

Kakefatet var spesielt fint...spørs om det blir gjenværende i sør ja....mye fin handel ja..

Therese sa...

Så mye fint du har kjøpt deg, og de brettene var NYDELIGE!!! Bra jobbet :)

Anonym sa...

Wow så mye lekkert du fikk med deg, likte det godt alt sammen og vasen var jo knall med B på hadde passet her hos oss også...

Hvordan gikk det med det intervjuet med lokalavisen deres? Er så spent!

Ha en hyggelig utflukt med mor idag!

Klem

hvitstil.com/Christine sa...

Intervjuet kommer i budstika i morgen!

Emmeline sa...

Hei Christine:)

Først og fremst må jeg få takke for FANTASTISK koselig og lekker gave som du hadde sendt i posten til meg. Jeg ble helt rørt der jeg sto med fantastisk skjønt brev fra deg i hånden, og de lekreste lekreste servietter i hånden. De var så fine. Ungene mente vi måtte ha de til pynt. Vi kan ikke tørke oss med de, de er jo alt for fine.... Men vi skal iallefall løfte borddekningen til nye høyder med disse skjønne serviettene. Du er så SNILL Christine. Tusen tusen takk. Teen ble testet først til frokost ( nam) og neste pakke ble testet til lunsj (nam nam) Utrolig søt innpakning og veldig god smak. Tror jeg og mor i Nord liker mye av det samme.

FLOTTE ting fra lagersalget du har fått tak i. Likte også veldig godt de lysfatene og ler av lille frøken Celine som også liker lysfatene både på smak og ellers ser det ut som....

Jeg må innrømme at shoppingforbudet mitt har fått en solid sprekk i dag. Jeg skulle på et møte men det var plutselig utsatt i to timer. Dermed gikk jeg til nærmest kjøpesenter for å slå tiden i hjel...Kjære vene. Kjøpestopp rett før jul og to timer på et kjøpesenter samtidig? Det er jo DØMT til å mislykkes. Nå angrer jeg faktisk på at jeg ikke kjøpte noen pledd som jeg så...Og derfor vurderer jeg sterkt å sette meg i bilen tiltross for snøstorm.

Dette ble langt---men ville iallefall bare få takke. Send varme klemmer både til Celine og Mor i Nord og kos dere masse på fredagskvelden. Klem

Chanette sa...

Så fine ting du har kjøpt.
Dere har det veldig flott hjemme hos dere!

Ha en fin kveld :)