søndag, november 23, 2008

Første julebord og kultur

I går var Husbonden og jeg på julebord med barselgruppa på Nesøya. Vi hadde det så hyggelig. Det var andre gang vi begge var borte fra Celine, men det gikk helt fint. 
Fra alle barseljentene hadde jeg laget 12 servietter til hun som hadde julebordet hjemme hos seg. (Det er forresten ett av de fineste husene jeg noen gang har vært i- så gjennomført og stilig)

Nå skal husbonden dra på Luftambulansens førstehjelpskurs for barn, mens "Mor i Nord", Celine og jeg skal kose oss, før vi skal på Duke Ellington konsert i Uranienborg Kirke i ettermiddag.

8 comments:

Prinsesse Elin sa...

Å hadde bare jeg vært like oppegående når jeg har vært på julebord. Mitt julebord varer liksom helt til tirsdagen. Da begynner prinsessa å komme i form igjen. Derfor drikker jeg skjlden. Nydelige servietter. Jeg elsker dem:O)

Prinsesse Elin sa...

Jepp. Stavanger luft havn. Å så kommer du å ligger hos oss. Tror det blir til neste år også:O)

Klaffen sa...

Å det hørtes hyggelig ut! Så flinke dere er! Kos dere masse på konsert i dag, hørtes fint ut! I dag skal vi lage litt "advent" som jeg har skrevet om på bloggen i dag. Ha en fin søndag. Klem :o)

Bea sa...

Så fine servietter du har laget. Regner med verten ble glad. :o)
Kos dere på konsert i dag.

irina sa...

DU ER så flink til å sy !! Jeg er så inponert over dere som er så kreativ å flink :)

;)

Lykkelita sa...

Hei på en søndag:) Så nydelige servietter du har laget. Kos med julebord da, tante "mollet" seg nok med prinsessa kan jeg tenke meg. Håper konsrten blir bra. Hils:)Stor vinterklem!

Perlehvit sa...

Knallfine servietter!!
:)

Hvitrose sa...

De er sååå nydlige de serviettene du lager.
Hvilket stoff bruker du?