torsdag, november 27, 2008

Til deg som ikke liker måten jeg blogger på.

La være å lese bloggen da. Ikke noe poeng i å legge igjen sure kommenterer hos meg, for de kommer jeg til å slette. Bloggen min kommer jeg ikke til å forandre på, uansett hva anonyme skriver i kommentarfeltet.

Christine

19 comments:

Klaffen sa...

Hei... jeg blir like fordundret jeg. Holder folk på overalt? Fy flate så utrolig banslig og teit! Hold ut og slett etter beste evne, men meg blir du ikke kvitt ;) Klem fra naboen

Fjordheim sa...

Fortsett som du har gjort du.
Koselig å være innom deg av og til.
Heldig du som har fått kalender.
Ha en flott dag :)

Anonym sa...

Keep up the good work! Det er din blogg, den er fin og vi er mange som liker å lese den!
Ha en fin dag!
/Ingrid i Sverige

Fru Fjeldhammer sa...

Bloggingen din er helt perfekt... godt du hever deg over de anonyme!!

Så kos med kalender da.. og køben shopping, den misssunner jeg deg altså!! *S*

Ha en fin dag..

Anonym sa...

Hei. Jeg fant bloggen din ved en tilfeldighet i forrige uke. Så utrolig koselig å lese det du skriver! Må også få lov til å si at broderiene dine er rå-lekre! Mvh fru H :-)

Rune sa...

Det er dems sitt problem at de ikke liker måten du blogger på.

Ikke no å bry seg om:)

Jeg liker veldig godt bloggen din:D

Er innom deg nesten daglig:))

Klem

Emmeline sa...

Det er noen som bare MÅ kritisere. Misunnelse eller dårlig oppdragelse kanskje? For det er som du sier HELT FRIVILLIG å lese andres blogger, og liker man det ikke så kommenterer man heller ikke. Jeg koser meg hos deg iallefall Christine. Du fortjener bare ROS og gode ord... Hev deg over latterlige anonyme kommentarer. Klem

gupe sa...

Jeg er helt fersk i bloggverden,kom tilfeldig inn på bloggen din i dag.Må bare si:for en utrolig flott blogg du har.Jeg kommer nok til og titte innom jevnlig.Sånne mennesker må en bare heve seg over.Stå på du..Klem fra en fersk blogger!!

Kosene mine sa...

Din blogg var den første interiørbloggen jeg kom over, og det var ikke noe dårlig førstefunn må jeg si :D
Kjempeglad i bloggen din har jeg blitt, og har også blitt inspirert til å begynne å blogge selv!
Stå på videre, håper de "sure oppstøtene" gir seg snarest!

Anonym sa...

Til de som slenger vemmelige "grønne padder" rundt på bloggene, ANONYMT !!! Du legger igjen din IP adr - du viser hvem du er og hvor du bor - men skiver anonymt negative og ondsinnede kommentarer. Grav deg ned og bli der !!! Jeg har ikke blogg og kvitt. derfor m anonymt for å få inn en kommentar.
Bloggjenter dere gir inspirasjon og sprer glede.

Anonym sa...

Du har jo så utrolig koselig blogg! Skjønner ikke hvorfor folk skal slenge dritt! Har fått min dose jeg også..
Fortsett som før du. Må innom bloggen din hver dag jeg... :) Mannen min er ikke helt fornøyd med det da, synes jeg får for mange idéer. Hihi... Ha en super dag!
Klem

Anonym sa...

Hei,
Har det skjedd hos deg også nå, det er så unødvendig og lite hyggelig. Fatter ikke at noen vil holde på sånn, hva driver dem annet enn missunnelse og dårlig selvtillit, som sikkert ønsker å få til mye selv, men ikke får det til eller tørr å Blogge selv. Håper du bare hever deg over det og fortsetter som før for du er den beste Blogger noensinne syntes jeg! Du er en stor inspirasjon for meg og jeg er innom deg hver dag, ofte flere ganger om dagen fordi du alltid er så flink til å komme med nye innlegg :) Stå på Christine - Love You!

Klem :)

Anonym sa...

Jeg kom over bloggen din ved en tilfeldighet, og er nå innom daglig. Du er lagt til i Favoritter slik at det er lettere å "komme på besøk". Synes du gjør en super jobb med bloggingen, jeg! :)

Trudelutten sa...

Hei, hei! Vil nå bare si at jeg liker bloggen din veldig jeg. Er innom både en og to ganger for dagen :-) Forundrer meg over at folk vil bruke tiden sin på ting de ikke liker! Hallo?! La være med å lese denne bloggen da om det ikke er noe for deg!
Fortsett med bloggen slik du vil Christine, det er dette som er deg :-)

Photo-Me-Life sa...

Hva feiler det folk mon tro? Om dem ikke liker en blogg, nei vel, ærlig sak, trykk deg vidre. Ingen tvinger noen til å bli fast ved en side. Jeg har ikke fått noen sånne enda...men det kommer vel. Jeg syns i allefall at du har en super blogg, den er helt min stil og jeg nyter bildene du tar.
Så drit i kommentarene som ikke er så fine, du og vi andre normale bloggere vet bedre.

Klem fra nord

Anonym sa...

Jeg liker bloggen din kjempegodt jeg....er innom hver gang du har nye innlegg og har deg på favorittlisten min :)

bare fortsett sånn du :)

verdenskart sa...

Ikkje like bloggen din? går da ann? Da e mongen ting eg like å gjera når eg ska slappa av itte ein harde studiedag, men favoritten e å ta fram kaffikoppen å lesa blogg din:) heilt sant:)

Anonym sa...

Hei. Du har en kjempefin og ikke minst inspirerende blogg. Er innom daglig og har fått mange ideer. Tusen takk for at du deler din kretivitet med oss. Mvh.W

Anonym sa...

Kjempeflott blogg du har, har vært innom nesten hver dag jeg etter reportasjen i Fremover(: Liker stilen din, og synes forøvrig du er svært oppfinnsom og kreativ! Ha en riktig god førjulstid(: