onsdag, november 19, 2008

Georgeously Green

Denne boken bestilte jeg på Capris.no for noen dager siden. For en tid tilbake begynte jeg å gjøre noen forandringer i heimen vår. Små ting som gjør at jeg er litt mere miljøvennlig enn jeg var før. link til miljøinnlegg her
Nå skal jeg lese og se om det er flere små forandringer jeg kan gjøre for å bli litt grønnere.

Julia Roberts har skrevet forordet i boken og refererer til Mahatma Gandhi som sa:
"Be the change you want to see in the world"

Nå skal jeg ligge på sofaen og lese litt mens Celine sover litt. Har akkurat kommet hjem fra tannkirurgen som har trekt/brekt/skjært/dratt ut to visdomstenner! Au!!
9 comments:

KOSELIGE HJEM sa...

Kor flink du e! Vi kunne vel alle vært flinkere med miljøtiltak i hjemmet. Litt gjør vi nå vi også.
Vi bretter alle melk-/juicekartonger, samler all reklame og overflødig papir i en blå boks vi har, og kaster det på de miljøstasjonene som er satt opp. Det samme gjelder glass og glassflasker. Vi har stort sett bare sparepærer i lampene våre, foruten den svære lysekrona i stua..... Huff da! Gleder meg til å følge deg og se om du kommer med noen enkle miljøtips tl oss andre.
Ha en fin dag!

Fabrikken sa...

Så stilig. Regner med du så programmet på Oprah der de viste boka frem :) Jeg hoppet rett på eBay jeg og skulle kjøpe, men det skjedde noe rart med PCen min, så handelen gikk ikke igjennom ser jeg. Men da kan jeg jo bare kjøpe den på capris da, takk for tips. Jeg vil også bli grønnere :)

Klem fra nr. 5

Fabrikken sa...

PS: si ifra om du anbefaler den litt eller mye etter at du har lest litt da :)

Christina sa...

Så bra!! :) Har kjørt tilltak på jobben, så må bli flinkere hjemme også! Ikke bare miljøvennlige bærenett i butikken, men kanskje gå over på tøybleier? Svigerinnen min driver med det på sønnen sin nå, mye lettere enn det jeg hadde trodd! Tror jeg skal forsøke å få Snuppa tørr med det neste sommer. :) Og nr 2 (Hihi.. Som kanskje kommer om noen år) får sikkert bare tøybleier..
Hihi.. Vi har også alle nye hvitevarer som alle er A+! :)

Au au au, å ta visdomstenner er fælt! Håper du føler deg bedre.

Klem klem

Anonym sa...

Hej!

Du har ett sånt vackert hem. Jag kan inte få nog av dina fina bilder.
Sköt om dig & må så gott!

Monicas sa...

Miljø ja....flink dere er.
Åsså stod du han a hos tannlegen i dag da:)
Tannleger er noe ekle greier, å jeg tror at vi ikke liker tannleger, pga munnen er så nært øynene....godt det er ferdig da....
Ha en smertefri kveld

Ingunn sa...

Dette virker bra!!!et godt tips til alle dette;)

Fridashus sa...

Hei.

Kan jeg spørre hvor du har kjøpt den stolen som er på det ene bildet til venstre på bloggen din? Det bildet som tidligere har vært m i en konkurranse(tror jeg). På forhånd tusen takk :o)

Lena sa...

Så flink du er med dine grønne tiltak! Har lest igjennom de innleggene, og jeg er enig med deg at det er enklest å starte i det små... Man kommer langt med litt!
Selv har jeg også byttet ut alle lyspærene. Og så selger/kjøper jeg brukt tøy. Handlenett er også i hus, men jeg glemmer litt å ta det med meg. Men det kommer nok det også!
God bedring til tennene du ikke har lenger...
;o)