lørdag, november 08, 2008

sy-helg -del 2

Jeg har sydd Celine sitt navn på håndkle med hette som Celine bruker på svømmekurset.
Jeg "flesket til" og sydde på en fisk i knæsje farger. Har merket at Celine liker det. (Her har eplet falt relativt langt fra stammen)
Nå skal jeg køye. Husbonden skal være barnevakt(om man kan si at man er barnevakt for egene barn?) i morgen tidlig så jeg kan ta meg en liten titterunde alene. 

Christine***

7 comments:

mali-mo sa...

Hehee, ja jeg tror babyer og sterke farger har med utviklng av synet å gjøre. Lillemalien ELSKET knallfarger, og dro med seg en grønn papegøye rundt overalt ;) Nå har hun funnet ut at RÅÅSA er tingen ;) De blir så fort store!

Koselig med navn på håndklet;) God helg!

Anonym sa...

Likte godt skrifttypen du brukte på håndkleet, stilig!

Prinsesse Elin sa...

NEI NEI NEI.....DU FÅR IKKE LOV Å SI DET!!! he he. Men når mannen prøver seg på å fortelle at han skal være barnevakt så klikker jeg. De er barevakt for andres- ikke sine egne. ha ha ha ha
Så koselig detaljer du lager på tingene, Christine. Jeg er så inponert over det du får utretta med denne maskina. Du er superflink. Kos deg i dag med alene tur på byen. Det er koselig det med slike turer. Takk for de herlige kommentarene også. Gi prinsessa en god klem fra "snille tante" fra Ålgård. Klem:O)

Fjasevas Huset sa...

Farger er noe man har blitt avvendt fra gjennom å ha vokst opp på 70, 80 og 90 tallet!!
Kanskje våre barn rett og slett blir understimulert på farger, og derfor kommer til å bli våre rake motsetninger:-) Hvem vet..jeg vet iallefall at jeg ikke skal eie en eneste grønn, burgunder eller gul vegg i mitt liv!

Og man er kanskje ikke barnevakt for egne barn, men det er nå engang sånn vi legger det opp til å bli:-) Her har mannen faktisk vært hjemme med barna, så her er det nesten motsatt!
Ha en fin lørdag

Lena sa...

Så stilig det ble! Likte fisken, jeg...
Her har snuppa alltid blitt kommentert på svømmingen fordi hun har hatt kylling-håndkle med seg - men hjemmegjort hadde gått det en laaang gang!
Ønsker deg en flot og fredfylt helg!

Kort og Søm sa...

Hei, så fint hånkle ble!
Fiske var jo veldig fargerik og søt :o)

Hva slags symaskin har du egentlig, som broderer så fint!??
Har lyst på en symaskin som broderer, men jeg har også lyst på en strikkemaskin...og som kjent kan man jo ikke få alt man vil ha.."smiler"

Ha en riktig god helg!

lillchic sa...

Du er en veldig dyktig dame!
Jeg ser at mange spør om broderingsmaskinen din, og har fått med meg at det er en Brother.
Men hvilken modell er det? Det er jo fire eller fem forskjellige:)