onsdag, desember 10, 2008

2 til, Manuella og ytterdørlås med fingeravtrykk ..

To til servietter i familiesamlingen min er ferdig. 
I dag har jeg brodert meg selv til venstre og husbonden til høyre. Passet godt synes nå jeg. Han med juletre han har hugget til meg, og jeg med kuler jeg skal pynte med!

For de som vil le litt, se dette klippet som også er en av mine favoritter:Nå har jeg satt ny kransekake deig, og håper jeg lykkes bedre denne gangen. Jeg bruker samme oppskrift, men skal prøve meg med litt tynnere kranser. Er også i gang med å brenne mandler, det dufter så godt her nå. Skulle ønske jeg kunne blogget mandelduften!

 Har sett på internett at det finnes ytterdørlåser hvor man kan bruke fingeravtrykk for å låse seg inn. Noen som har prøvd det? Kom gjerne med erfaringer.

Foto:sikkerhetsprodukt.no

Ha en fin kveld
Christine

9 comments:

Lykkelita sa...

Så søte servietter du lager:) Har ikke lås med fingeravtrykkgjenkjenner, men det så jo veldig lettvint ut da - særlig for meg som alltid leter etter nøklene.
Klem i natten:)

Bette sa...

Hei!
Min mor har sånn lås med fingeravtrykk.Veldig smart!!! Det er jo sååå enkelt! Du slipper å aldri mer lete deg ihjel etter nøkkelen som ALLTID av en eller merkelig grunn ligger på bunnen av vesken.....noe som er spesielt irriterende når man er veeeeldig tissetrengt! He-he=) Vi vurderer å få her hjemme også!
Kos deg med mandlene!! Søte servietter,forresten;o)
-Bette-

Ingrid sa...

Et godt tips er å tilberede deigen i en kasserolle og varme deigen opp på ovnen - før du avkjøler og setter den kaldt natta over;) Vi bruker kjøkkenmaskin både til å male mandler og til å lage ringene - følger med tilbehør på Electrolux assistent... Funker som bare det! Og egne former gjør susen - da blir ringene jevne! Lykke til. Imponert over alt du rekker å gjøre!

Lykkelita sa...

AWARD TIL DEG HOS MEG!

Anonym sa...

Litt om leker og intelektuell stimulering. Startet med 2 små pekebøker i 8 mndr. alderen. Den ene med forskjellige dyr, den andre med kopp, skje,stol, bord osv. Når hun pekte på et bilde/tegning, sa vi hva det het. Etterhvert spurte vi f.eks."hvor er stolen,hvor er pusen osv."Hun skulle da peke på bildet.Litt senere gikk vi i gang med bokstaver på en magnet tavle. Bokstavene koblet vi til personer i familie og venner. Eks:"M" er mamma sin bokstav,"P" er pappa sin osv. Lykke til

Anonym sa...

Heia
JA!!! Få sånn derranne lås med fingeravtrykk.. Da kan jo t.o.m. æ kom på besøk igjen uten at dokker må ofre ett nytt sett nøkla.. ;)
Klem

Thea sa...

Supersøte servietter du syr.. De er heldige de som får bruke disse da.. Absolute juletsemning:):)!!

Vår lille hage sa...

Utrolig fine servietter! Morsomt klipp. Jeg tenkte også å brenne mandler. Det dufter jo så godt!
Klem

Anonym sa...

Den låsen burde du kanskje vurdere om igjen:-) De testen ut slike dører på MythBusters på Dicovery og de var ikke spes vanskelig å låse opp...desverre. Bare et tips... Tror nok alarm er det beste hvis enn vil sikre seg:-) De som vil inn, kommer nok inn uansett desverre..men litt høy lyd kan jo være med å skremme de bort:-) God førjuls tid