tirsdag, desember 09, 2008

Tiden- hvor ble den av?

Midt i den mørkeste adventstiden kommer det ett lite sommer innlegg fra meg. Jeg lurer på hvor det ble av tiden. Var det ikke sommer i går?

Vi spise reker på terrassen.

Celine som klukklo i husken sin.
Gikk tur i grønne omgivelser.
Fant en bitte liten strand, med plass til bare oss tre. Badet og grillet.

Snart "snur" solen, og da står sommeren på trappa igjen.

Ps: Mammabloggere må gjerne komme med flere leketips til Celine 9 mnd. Vi er på jakt etter nye artige leker. Se innlegget under.

11 comments:

My home is my Castle sa...

Ja tiden flyr...
herlig at solen snart snur og at det går mot vår igjen :)
Er ikke glad i vinteren jeg...

Klem,Kari

Monicas sa...

Gjett om jeg fikk lyst på reker, loff og vin...sukk....kommer alltid en sommer etterpå vet du..

Prinsesse Elin sa...

Ho ho ho
Som regel er det innpakningspapiret som er mest givende i den alderen...husker vi kjøpte på leker og tina hun ville ha papiret.
Sorry at jeg ikke har kommentert i det siste men jeg har rett og slett ikke hatt tid til å kommentere i det hele tatt. Tilgitt??? he he he

irina sa...

Ha ha Celine er alltid blid hun....det virker slik i allefall ;)

Elsker reke...fikk jeg lyst på akkurat no :)

Christina sa...

Snuppa mi er 13 md nå, men hun begynte å interessere seg for leker da hun var rundt 8 md.

Vi fant ut at ting med knapper og lyd er veldig morsomt. Men ellers er det enkle ofte det beste, hun synes kjøkkenhåndklærne er morsome å ta over ansiktet å bli "borte"!
Esker i alle mulige fasonger..
Leke kofferter som hun kunne åpne og lukke (søstrene grene sandvika). Bøker med lyd (gjerne gårdsdyr).
Også å tømme hele leke kassen for så å putte hodet oppi og skrike er også kjeme gøy! Hahahahha..

Kos dere på lekejakt! Hihi..

Klem
Christina

Ellen sa...

Hei!
Reker så bare utrolig godt ut! Trives i adventstiden jeg, men januar og februar - det er litt tyngre måneder hvor jeg venter på våren!
Brio-vogna blir flittig brukt her hjemme også, like populær!
Ellers så har Ingvild hatt mye glede og stor interesse for leker med musikk, har en kjempefin "sangbok" med batterier fra Fisher-Price, hun er generellt veldig glad i musikk da. Hører også masse på CDer, da danser hun i vei.
Men, like ofte er jo alt som ikke heter leker like moro da :-)
Hun bruker også ofte bilen sin, sånn til å sitte på, som lager masse lyder. Også er byggetårn veldig gøy, men det er litt tidlig enda for dere. Lykke til i jakten, det er mye å velge i, jeg også skulle hatt noen tips og ideèr om akkurat det der.
Er blitt en trofast leser av bloggen din, du skriver om en herlig blanding av interiør, mat, barn og andre ting, kjempekjekt!

Anonym sa...

Hei
Jeg får komme med et tips selv om jeg ikke har blogg selv regner jeg med ;)

Vi hadde et aktivitetsbord som begge våre elsket da de var på Celines alder. Flere forskjellige typer finnes. De liker jo ofte å reise seg opp etter ting, og etter et slikt bord kan de reise seg,og stå lenge og holde på med aktiviteter som gir lys og lyd.
De er litt dyre, men de varer lenge :)Ellers likte de godt Fisher Price sine Little people leker, og de er populære enda ( 4 år og 2 år)

Bloggen din er forresten kjempekoselig!

Hilsen Torill

hvitstil.com/Christine sa...

Til Anonym/Torill

Er det ett slikt bord du mener:
http://www.riktigeleker.no/default.asp?page=118&product=13&p13_v=1

Tusen takk for tips-
Christine

Nettelita sa...

Noah på 10 mnd elsker alt som han kan bråke med, eller ta fra hverandre.. Noen av hans favoritter er bøtte med klosser fra Fisher Price, sånne som skal passe oppi 5 ulike fasonger i lokket. De kan han rydde ut av bøtta, slå mot hverandre, bygge tårn av, spise på.. Et lite piano med 4 tangenter er også veldig gøy og bråke med. Fra Ikea har vi en treleke, med ringer på (ligner en kransekake:) Den syns han også er veldig spennende å holde på med. Også har vi kjøpt en hund som går og bjeffer forrige uke. Den er han helt vill etter! :)Du får kjøpt i fler forskjellige dyr, og de er såå skjønne!
Han har også en skikkelig fin gyngehest, med myk pels. Den knegger og spiller musikk når du trykker den på øret, så det er stas! Den er også veldig spennende nå som han kan reise seg, og stå og holde på selv! Og ikke minst sitte oppå når vi holder han..
Ellers så vet jeg at han får noe fra Fisher Price play and learn serien til jul.. De reklamerer med at de skal være pedagogiske for barna..
Lykke til på lekejakt!
Klem

Anonym sa...

Ååå, sommer.. Tiden flyr noen ganger litt for fort. Når jeg ser vognen din, så ble jeg påminnet om å si takk for gode råd vedr vogn for noen uker (eller var det måneder??) siden. Jeg skal på søndag hente min nye sandfargede Buggis :-) gleder meg. Leketips blir det heller dårlig med foreløpig.

Anonym sa...

Rekene er aller best nå! Så kjøp en kilo og kos deg!