tirsdag, desember 16, 2008

Fra mobilen: julehvitt? Ikke akkurat.


Jeg er ute å går tur med Celine, og jeg kan rapportere om veldig grått, vått og slapsete vær. Bildet er tatt på Nesøya brua.

Og julekortsituasjonen?? 
Fortsatt savner jeg 50 julekort, og vi drar i morgen. Grrrrrr. Posten....$&)=/&%$""#$%&&//&%!!!!!!

6 comments:

Lykkelita sa...

Så irriterende med de julekortene, men da får vi vel hyggelig kort i posten etter jul:) Er gaven kommet fram eller får Celine julegave hos oss etter jul?? Sorry at jeg er litt treg altså, men her går det litt for fort i svingene for tiden. Straks juleferie og det skal bli deilig.
Tenk at du også har ferie nå, så fint. Klarer Preben å slappe av og kose seg litt i pappapermen eller? God tur til dere alle sammen.
Og en kjempestor juleklem til hele familien fra alle oss!!

Anonym sa...

Hei vennen!
Du, jeg husker at du tidligere hadde oversikt over nettbutikker som var bra? Har du noen gode forslag? Julepynt på salg og kanskje noe annet "snax"?

Klem Marthe

Cathrine Aksnes sa...

skikkelig julestemning på det bildet der ja... :&

Monicas sa...

Du, dette e bra kjipt ja...blir ikke det samme å sende julekort etter nyttår...ja, om de skulle komme frem da. Kan meld om at her i nord, ha vi fått et dritt vær i dag...regn og vind, å det liker vi ikke...Go ferie

hvitstil.com/Christine sa...

Marthemor-
Jeg skulle lage ny layout på bloggen, og i samme slengen klarte jeg å slette alt av linker. Prøver å få de oppdatert, men du kan gå på
http://anetteshus.blogspot.com/
http://huldals.blogspot.com/
http://emmelines.blogspot.com/

Alle disse har butikk linker på bloggene sine. Forøvrig var det emmeline sin blogg som jeg anbefalte deg å følge med på. Hun er nå kåret til årets interiørblogger!!!! Veldig fin blogg!

Som du kanskje har sett mangler julekortene våre, jeg skulle skrive innvitasjon til deg og Knut i den, men nå ser det ut som julekortene blir romjulskort.

God Jul Marthe.
Stor klem

Klaffen sa...

De koreten er noe j... irriterende å ikke ha fått antar jeg. Posten får ikke best reklame her gitt! Grr... i dag har jeg jobbet på Hønefoss ( Plantasjen der ) En butikk med fantastiske medarbeidere og deilig julestemning! En fryd å være dekoratør på en sånn dag! baksiden var å kjøre Skaret opp/ned til Lier i tåkeheimen... Æsj for ett klissete vær! jeg tenker å arr ett blogg treff på nyåret, hva tror du? Stor klem og masse god tur