søndag, desember 07, 2008

Inngangspartiet hos Bussolis

Inngangspartiet hos oss er det området av huset jeg liker minst. Det ser rett og slett ikke pent ut. På sommeren er det en slags mose plen omgitt av verdens tykkeste hekk. Til sommeren håper jeg at vi får gjort noe med det.  Jeg har i alle fall lyst å bytte hekken(som nesten tar hele plassen) med ett søtt gjerde. Vi tenkte litt på Herregårdsstein, men jeg tror ikke helt det er oss. "Mor i Nord" har foreslått hvit grus, som jeg synes høres fint ut men ikke har sett.
Her har jeg pyntet (så godt det går). Grønn gilander med lys fra Aahlens. (30%) Stor krans uten masse pynt og dill. Sinkhjerte på døren som det står "Verdens beste pappa" på. (det var en gave til husbonden fra Celine.) 

Forslag til hva man kan gjøre med ett lite og upent inngangsparti? Noen som har gjort noe pent hjemme hos seg? Kom gjerne med det.(Jeg tenker til vanlig, ikke til jul, for nå har jeg pynta)

I dag skal husbonden på jobb(pok.... visninger), men Celine og jeg skal pynte  pepperkakehjerter, lage ferdig kransekaka, kjøpe mere stjerner til vinduene (store som Emmeline sine stjerner), gjør klart til middagsgjester...var det mere da????

Christine

7 comments:

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Heisan! Jammen det der ser da flott ut. No need for andre ideer du!
Så langt er ikke jeg kommet, skamme, pleier å ha juleklar dør til første i advent, men i år gikk det fløyten.
Aner ikke hvordan det skal bli, men sist jeg forsøkte meg på guirlander og masse grønt ble vi stående krumbøyd i latteranfall her for så det mer ut som inngangen til et bjørnehi enn en pen juledekorasjon he he.
Men noe grønt skal det nok bli råd med hos meg også.
Takk for titten !

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Hmmm, merkelige setningskonstruksjoner over her , du får bære over med meg......

Anonym sa...

Det går ann å skjære til et sisalteppe som dekker det øverste "trinnet" (der dere har dørmatten nå). Har selv et stort sisalteppe på verandaen som har ligget ute to vintere, det er nesten like fint.
Hvis du henger en lampe på hver side av inngangspartiet (der dere har bokstaven c på veggen) noe i samme stilen som Anettes Hus har på garasjen sin f.eks. Og setter inn en enkel downlight der hvor dere har lampe nå. (kjekt å se når du skal låse opp døren i mørket).
Har en venninne som hadde hvit grus i gården der hun bodde før (det var i nord-norge) og hun var sååå fornøyd. Nå bor hun her på Østlandet og ønsker seg det samme, men hun sier det ikke er å oppdrive i denne landsdelen.
Men kanskje mor-i-nord kan smugle med seg i små mengder når hun er på besøk?

Bitteliten sa...

syntes det var flott jeg! Ligger utfordring til deg på bloggen min om du ikke allerede hat tatt den..

Anonym sa...

Synes åsså at det e kjempefint.. :)
E ikkje mange som kan skryte av sånn flott inngangsparti som du!
Men må si meg eni med "mor-i-nord" om at hvit grus nok hadde vært kjempeflott.. Å gjerde flottere enn hekk :)

Nå begir vi oss snart ut på oppussinga av huset vårt.. fikk taksten på fredag, så no e det bare å hive seg igang.. :) Gler meg masse!!

søndagsklem!

Photo-Me-Life sa...

Skjønner problemet...hva med to store tette trær i hver sin store krukke på hver side? Spørs hvor mye dere skal gjøre ut av det, om det er snakk om å lage ett lite fancy tilbygg? Hvit grus høres jo fint ut....

Syns du har gjort en strååålende jobb med kjøkkenet, det er jo ikke til å kjenne igjen.

Linda & Jørgen sa...

Hei Christine, du har det nu alltid så koselig! Er på jakt etter sånne hvite lykte som du har på trappa. Hvor kan æ få tak i sånne? Glede mæ til julebord på mandag!
Klæm fra Linda