onsdag, desember 10, 2008

Bare halvparten og kyllingstuntet

Julekortene våre er kommet, men bare halvparten. Jeg bestilte halvparten med ett bilde av Celine ved sjøen og halvparten med bilde av Celine i høstvær. Nå er sjøbildene kommet, men hvor er høstbildene?? Frustrerende!
Jeg måtte slenge med dette bilde av Celine. I går var jeg verdens artigste og Celine hadde skikkelig latterkrampe.


Noen ganger når jeg er litt sliten, trist og lei ser jeg på gamle tv-klipp for å bli i bedre humør. Det hjelper. En av mine favoritter er dette klippet. (Ps: jeg har ikke noe i mot Jagland, men synes bare det er så gøy å se på den gule Tufte kyllingen i bakgrunnen)


Håper ingen blir fornærmet av klippet, og kom gjerne med flere leke-tips! (se de to siste innleggene)

Ha en fin kveld.
Christine

8 comments:

Ellen sa...

Hahaha, det er bare utrolig morsomt! Man trenger jammen noen sånne videoklipp innimellom :-)

Anonym sa...

He,he....det der var jammen et flott bilde av Celine :)

Ida sa...

haha.. ja, tenkte faktisk på det klippet her om dagen! Det er utrolig morsomt!

Barnelatter er nyyydelig - og absolutt en humørpille det også :)

Klemmer

ps. håper resten av kortene dukker opp SNART!

klemmer

Fabrikken sa...

Flotte julekort du har fått :)
Ville bare tipse om en leke som har vert veldig populær her i huset iallefall. En giraff fra fisher price som man putter baller inn i munnen på...så snurrer de ned rundt halsen hans mens den spiller musikk. Veldig morsom, og fin å holde seg i når man skal øve seg på å stå selv :)

Alena sa...

Så flott bilde av Celine!
Jeg trodde kanskje du hadde helt hvit julekort! ;)

Anonym sa...

Liker bloggen din veldig godt, og er fast leser. Lurer på om jeg kan spørre hvor du har bestilt de flotte julekortene? Ser kjempefine ut! Håper resten dukker opp snart! Jeg har en sønn på alder med Celine, han har den siste uken lagt sin elsk på duplo. Fine å tygge på, kaste rundt og ta med i badekaret.

hvitstil.com/Christine sa...

Hei hei Anonym.

Celine har akkurat også fått duplo. Hun synes det er herlig å kaste de ut av boksen.......

Julekortene har jeg bestilt fra MAC, i fotoprogrammet på macen er det enkelt å bare laste opp bilder og lage kort. Kortene ble fantastiske synes nå jeg, eneste er at jeg savner bestilling nr 2.... Bør komme i morgen!

Anonym sa...

Jeg har PC ikke mac så da får jeg nok ikke bestilt kort derfra. Julekortene her i huset er i boks, men med små barn i hus skal man jo stadig sende ut noe så jeg er alltid på utkikk etter steder å bestille fine kort, invitasjoner osv. Synd din bestilling nummer 2 ikke har kommet enda... God tur og god jul :-)