tirsdag, desember 16, 2008

Fra mobilen: den aller siste


Den aller siste servietten i familie serien er ferdig. Denne søte er min bror sin kjærest. Hun holder en polkagris stang i hånden, fordi det er den aller beste godisen bror vet om! Nå har alle som feirer jul sammen i vår familie hver sine servietter!

Til familie og venner: Julekortene kommer i romjula. Posten har soset de bort, så sånn er det.

Nå skal jeg kaste meg i vasking og pakking. Siden vi låner bort huset til naboens familie, så føler jeg for at de skal se rent og pent ut her. (Tipper det blir sendt i kveld)

God Jul til dem som er innom bloggen min, jeg blogger (selvfølgelig) videre fra Gran Canaria.

Christine

11 comments:

Helene sa...

God tur til sydens varme sol - må si jeg er litt misunnelig her jeg titter ut på slapseværet.. Jeg som virkelig hadde trodd det ble hvit jul i år:( Idag på tur fant jeg ut at jeg burde ha gravd frem gummistøvlene - vinterstøvlene holdt ikke vannet ute.. Og riktig god jul til dere tre:)

Anonym sa...

Åhh.. Christine! Den er jo bare helt gorgeous den Julepanda som er meg!
Passer jo kjempegodt siden jeg er halvt norsk/asiatisk, og Julepandaen er fra Asia. Jeg var faktisk på jakt etter en stooor polkagris til Stig, her om dagen da jeg var på Sandvika Storsenteret. Men til stor skuffelse, så hadde de ikke den ordentlige typen av polkagrisen som broren din liker så godt. Noe tips til godt "hjemmelaget" polkagris??

Nisseklemmer fra Sara

hvitstil.com/Christine sa...

Hei Sara

Hjemmelaget polkagris er sikkert å få kjøpt på julemarkedet på rådhusplassen, eller noen av de andre markedene i byen!

Klem til deg

Christina sa...

Kos dere med sol og varme i jula! :)

Skal titte innom hele jula..

Stor juleklem fra
Christina

Trude sa...

Heisann C...da rakk jeg deg før du reiser i mrg. God jul til deg og hele familien, nyt dagene i varmen. Her er alle bestillinger sendt i dag og jeg er fornøyd med alt som er gjort. Nå står noen gaver til familien og venner for tur, så ser jeg frem til nye utfordringer på det nye året. Julehuset tar form og duften av nybakt brød kjennes her i kveld..snill denne mannen min! Vi høres på nyåret, målet for 2009 må jo å få tatt en kaffekopp i Oslo (",) God klem og ta godt vare på dine.

My home is my Castle sa...

Ha en riktig god tur og en God Jul :))

Juleklem fra Kari :)

irina sa...

Ohh så heldig du er !!

men jeg liker den norske jula å !!

Ha en fin ferie med familien din :)

Klem

Anonym sa...

God Jul & God Tur Christine!

Ærgelig med julekortene, skamme seg til Posten! Skjønner godt at du er rimelig irritert over det.

Håper dere får noen fine dager i varmere strøk, også håper jeg at vi ikke regner bort her nå som det var blitt så hvitt & skjønt her hjemme!

Likevel glad i Norsk Jul og kunne ikke tenke meg å dra til syden i julen, har vært det en gang mot min vilje da jeg var 15 år og det vil aldri skje igjen. I fjor var vi til fjells på hytta i hele jul/nyttårshelgen, men i år er vi hjemme i Oslo og gleder oss til det!

Håper du skal Blogge litt selv om du er på ferie, er jo innom deg hver dag da jeg elsker nettopp den skjønne Bloggen din!

God juleferie til deg og dine!

Klem :)

Monicas sa...

Har ikke tro for at det skittent hos deg..;) så snill dere er som låner bort huset da...Go tur

Line sa...

Vil ønske deg en riktig god tur, og samtidig skyte både av en utrolig inspirerende blogg, og nydelig brodering;)
Kos deg masse i varmen.

Julehilsen fra Line

Klaffen sa...

Flinke flinke deg - og heldige deg - og snille deg! Du er ett forbilde nå altså, bare så du vet det! Blir rett og slett bare overveldet imponert! Sjekk ut siste JULE DELUXE video inne hos meg :) klem og god tur