mandag, februar 02, 2009

Veggie Cleaning Spray

For en tid tilbake så jeg ett "grønt" Oprah Show, hvor Julia Roberts fortalte at vanlig vask i vann ikke er bra nok for å få vekk sprøytemidler fra frukt og grønt. Hun laget en mix som hun sprayet på grønnsakene. 
 
Det har jeg også laget nå. Ingrediensene var egentlig greie å få tak i. Meny fører Baking Soda, og grapefruktkjerneeksakt finnes på helsekosten. Nøyaktig oppskrift finnes her.

Christine

5 comments:

Villa Creme sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Villa Creme sa...

Lillegull elsker fruktsalat med vaniljesaus til dessert, så denne blandingen skal jeg prøve!Har tenkt på det flere ganger at sprøytemiddelet ikke fjernes helt med vann, så fint du linket oppskriften. Så ikke denne Oprah episoden desverre.

Made in heaven sa...

Hei! For et nydelig bilde av datteren din på forrige innlegg!! Hun er bare så skjønn...ellers ligger det en award til deg på bloggen min!
Ha en fin kveld

Perlehvit sa...

Så smart! Har merket selv at man ikke alltid får av all skiten med bare vann, så jeg bruker å skrubbe frukten, men dette var jo lurt! Det må prøves!!!

NYDELIG bilde i forrige innlegg! Du er så flink til å ta bilder!!!

Ha en kjempefin dag!:)

Klem

Anonym sa...

Dessverre damer, sprøytemiddelet vil aldri kunne fjernes. Middelet har for lengt trengt inn i frukten når dere sprayer denne og rengjør. Men for all del, skitt som ligger uttenpå forsvinner, og det føles sikkert bra!!

Hilsen ernæringsfysiologen