onsdag, september 09, 2009

Bloggtips

Hagetips er noe jeg/vi trenger. Hvordan er det med gresset...skal jeg(husbonden) klippe eller ikke klippe rett før vinteren. Skal man rake eller ikke rake plenen. Hvordan er det med gjødsel???

I går annonserte en blogg jeg pleier å lese at hun/mannen skulle begynne med hagetips-innlegg. JIPPI. Og de har virkelig peiling!! Bloggen finner du her: Riviera By Catherine
Her er vårt nye bosch-vidunder. Nå skal det klippes, for i følge Catherine skal det klippes en mnd til!

Christine

15 comments:

RMnorge sa...

Skjønne deg, Christine! Tusen takk for positiv omtale av bloggen min! Blir nesten litt rørt.. Som trofast følger av deg og din familie i over ett år syntes jeg det er kjempe kjekt at noen også kan hente inspirasjon hos meg!

I morgen reiser jeg til Amsterdam for å bestille Riviera varer. Med meg tar jeg alle damene som skal jobbe i butikken. Gjett om vi gleder oss!

Ha en finfin dag!

*Megastort smil* fra Vestlandet (som forøvrig holdt på å blåse bort fra Norgeskartet i natt... )

silje-sin sa...

Hagetips er alltid greit å få, kan ikke så mye jeg heller! Så flink du er som har syltet rødbeter. Skikkelig husmor du:) Ha en fin dag! klem fra silje.

Lisas hjem og skatter sa...

pappa har litt peiling på hage :) men, skal ikke si at han er verdensmester.. han sa iallefall til oss at vi ikke burde klippe flere ganger nå (klipte ca for 1 uke siden), vi sådde plen i fjor og den er ikke helt tett enda :)

og gjødsle (eller var det noe annet enn gjødsel han sa?) måtte vi vente med til neste år.. "har dere ikke gjort d nå, kan dere glemme det" :) hehe! ok liksom :)

håper at du får masse tips! trenger det selv jeg :)

ha en super dag!!!

Photo-Me-Life sa...

Nei. Hovedtrekket sitter fast og trekket på rygg og seteputene kan taes av å vaskes

Ellemeller sa...

Æsj, og so eg då, som hadde tenkt at det ikkje var naudsynt med meir grasklipping!
:)

Anita

MariMaja sa...

Bare husk å ikke klippe det for kort siste gangen;)

Bea sa...

Tusen takk for tipset:o)


Klem

Anonym sa...

Et lite spørsmål som ikke har noe med innlegget ditt å gjøre. Jeg skal male noen gamle stoler. Har lest at du spraylakkerer det meste:) Hvilken type spray bruker du og hvor kjøper du den? pusser du møblene før du sprayer?

Ellers vil jeg bare si at du har en fantastisk blogg:)

Ha en fin dag!

hvitstil.com/Christine sa...

Anonym:
Jeg maler møbler, ikke spraye.Jeg sprayer bare ting som er knotete åmale- feks kurv og rammer.

Spray kjøper jeg over alt. Jernia feks. (alltid blank hvit)

BENTE sa...

Vil bare si at du har en kjempebra blogg. Og så lurte jeg på en liten ting, hvordan lager du 3 kolloner på bloggen? På forhånd takk:)
Bente

CamillasVilla sa...

Kan vi fortsatt klippe plenen?? Usj, nå ble husbonden lei seg... hehe. Da får jeg sende han ut enda et par ganger med klipperen før høsten er over oss for alvor..

:)

Camilla.

Anonym sa...

Heisann!
Ville bare si at du har en kjempe digg blogg. Det er alltid så masse bra med tips og ideer, og bilder av ditt fine hjem. Setter også utrolig pris på alle barnetips. Jeg har selv en liten gutt, som er pittelitt eldre enn Celine mener jeg. Og barnehagestart med alle merkelapp utfordringer kjenner jeg meg igjen i. For et strev :-) Ta gjerne en titt inn til meg om du vil :-)

Høsthilsen fra meg

Anonym sa...

hei
Pen ryddig blogg med bra bilder,tydelig tekst og fine farger. Litt mye barnesnakk og sylting,matlaging og andre husmorsyssler for min del.
Måtte jo innom det skrytes jo sånn av bloggen din alle steder men ble litt skuffet,nei skuffet er for sterkt sagt,passet ikke meg er vel riktigere.
Takk for titten og lykke til videre.
Trine
ps. legger alltid igjen en kommentar første gangen jeg besøker en blogg.

Hege sa...

Hei,har du lyst å kjøpe silke fra Hong Kong? Se på bloggen til alettesiriane, hun deler adressa med lesere.

hvitstil.com/Christine sa...

Hei Anonym som er innom for første gang. Takk for tilbakemelding- artig om du hadde skrevet hva du gjerne skulle sett mere av......

Uansett- takk for feedback

Chris